به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مسعود حبیبی افزود: این جمعیت از طریق 12 هزار کانون جوانان، یکهزار و 200 کانون دانشجویی، 800کانون جوانان آزاد، 200 کانون طلاب و 9 هزار و 600 کانون فعال در دبیرستان ها با جوانان در ارتباط است.
وی یادآوری کرد: حدود دو هزار مربی این جمعیت نیز با کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سراسر کشور آموزش دیده اند.
حبیبی اظهار کرد: باید فرصت های لازم برای نیروهای جوان در کشور فراهم شود تا با کمک این قشر عظیم معضلات اجتماعی رفع شود.
وی ادامه داد: در این راستا در طرح ملی 'پیمان' در جمعیت هلال احمر، بعد از آموزش یک هزار مربی، توانستیم 52 هزار نفر از اعضای جوانان را در سراسر کشور با آسیب اجتماعی مواد مخدر و اعتیاد آشنا کنیم و آموزش های لازم را به آنان ارایه دهیم.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بر لزوم رفع آسیب های اجتماعی با کمک جوانان تاکید کرد و گفت: جوانان در نشر و گسترش فرهنگ صلح و دوستی پیشگام بوده اند و باید فرهنگ تکریم مقام شامخ استاد و معلم در بین جوانان نهادینه شود.
حبیبی با اشاره به دغدغه ها رهبر معظم انقلاب در حوزه آسیب های اجتماعی افزود: جمعیت هلال احمر در این راستا با نگاهی متفاوت و ابداع شیوه های جدید با کمک اساتید دانشگاه علوم پزشکی برنامه ها، کارگاه ها و دوره های متعددی را با شرکت گسترده جوانان آغاز کرده است.