۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:55
کد خبر : 9016807
۱۰:۰۱

۱۳۹۷/۰۲/۲۴
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه خواف خبرداد:

ایجاد اشتغال برای ۲۴ نفر با افتتاح دو کارگاه جوراب‌بافی و خیاطی در خواف

مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه خواف گفت: در سال جدید دو کارگاه جوراب‌بافی و خیاطی با ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری، برای ۲۴ نفر ایجاد اشتغال کردیم.
 فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛  به اهم فعالیت‌های بسیج سازندگی سپاه ناحیه خواف اشاره کرد و افزود: با راه‌اندازی دو کارگاه تابلوفرش برای خواهران با سرمایه ۲۰۰ میلیون ریال اشتغال مستقیم برای ۲۰ نفر و با راه‌اندازی کارگاه کیف دوزی برای برادران با سرمایه ۲۰۰ میلیون ریال اشتغال مستقیم برای ۶ نفر ایجاد کردیم.
 
وی بیان داشت: در سال جدید نیز ۲ کارگاه جوراب بافی و خیاطی با ۳۰۰ میلیون  تومان سرمایه‌گذاری برای 24 نفر ایجاد اشتغال کردیم.
 
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه خواف، اعطای تسهیلات اشتغال کمیته ۳ جانبه و اشتغال مستقیم برای ۲۷ نفر در عرصه‌های گاوداری،گوسفندداری و نگهداری شترمرغ از دیگر فعالیت‌های بسیج سازندگی برشمرد.
 
وی در ادامه از ساخت و تعمیر ۴ مسجد،  لایرویی و احیای ۶ قنات، مرمت و احداث بیش از ۱۰۰ خانه محروم،  احداث ۵۰ دستگاه حمام و سرویس بهداشتی و اهدای ۷۹۰۰ بسته فرهنگی آموزشی در بین دانش آموزان و اهدای ۴۱۵۰ بسته معیشتی در بین نیازمندان خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید