۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:20
کد خبر : 9018832
۱۰:۲۴

۱۳۹۷/۰۲/۳۰

روزه سپر مومن از آتش دوزخ است/ تکبر و حسادت لشگریان شیطان در درون هستند

حجت‌الاسلام غلام‌حسین ذاکری‌خطیر در جلسه تفسیر قرآن با اشاره به اینکه ماه رمضان جایی است که انسان می‌تواند به جایگاهی دست‌یابد، اظهار‌کرد: بر طبق آموزه‌های دینی، روزه سِپَر‌آتش است و ما را از آتش دوزخ دور نگه می‌دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، حجت‌الاسلام غلام‌حسین ذاکری‌خطیر  در جلسه تفسیر قرآن با اشاره به اینکه ماه رمضان جایی است که انسان می‌تواند به جایگاهی دست‌یابد، اظهار‌کرد: بر طبق آموزه‌های دینی، روزه سِپَر‌آتش است و ما را از آتش دوزخ دور نگه می‌دارد.

وی با بیان اینکه امام صادق(ع)، اسلام را بر پایه نماز، زکات، روزه، حج و ولایت ذکر کردند، افزود: اهمیت، شرایط، فواید، فلسفه و احکام روزه از مواردی است که توجه به آن برای روزه‌داری لازم است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی با اشاره به اینکه شیطان درون بیش از شیطان بیرون ما را اذیت می کند، خاطر‌نشان کرد: خودخواهی، تکبر، حسادت‌ها، کینه‌ها و عقده‌ها به عنوان لشکر شیطان درون عمل می‌کنند و طهارت درون نیاز به سال‌ها زمان دارد.

این مسؤول با اشاره به اینکه وقتی خدا را ذکر کنیم، شیطان از ما دور‌می‌شود، اظهار‌ کرد: با روزه، دید شیطان تاریک می‌شود و هر کار خیری مانند سلام و تربیت مناسب فرزند هم صدقه است و هر انسانی یک عاشورا دارد که درونش سپاه امام‌حسین(ع) و طرف‌دیگر هم لشگر یزید است.

ذاکری‌خطیر با بیان اینکه برای خدا یکدیگر را دوست داشته‌باشیم و استغفار کنیم و با طلب مغفرت الهی، خدا عذابی نازل نمی‌کند، افزود: برای هر‌چیزی زکاتی است و زکات بدن، روزه است برای فرد پیر، مریض، مسافر، زن‌باردار، روزه وجود‌ندارد و برای فرد سالم روزه قرار‌داده‌شد.

وی در پایان گفت: ماه رمضان امنیت فردی و اجتماعی تقویت می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید