۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
20:33
کد خبر : 9020144
۱۴:۴۷

۱۳۹۷/۰۳/۰۳
روایت گر جنگ تحمیلی مطرح کرد

فتح خرمشهر؛ حماسه ماندگار نظام اسلامی برای تمام نسل‌ها

روایتگر جنگ تحمیلی گفت: سوم خرداد فتح الفتوح بود و تمام مظاهر موفقیت یک ملت مسلمان و ولایتمدار را به همراه داشت.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از خمین؛ سرهنگ پاسدار حیدر خسروی روایتگر و پیشکسوت دوران دفاع مقدس در مراسم گرامیداشت سوم خرداد که در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان خمین برگزار شد، گفت: سوم خرداد فتح الفتوح بود و تمام مظاهر موفقیت یک ملت مسلمان و ولایتمدار را به همراه داشت.

وی افزود: فتح خرمشهر، خورشید درخشان نظام انقلاب اسلامی برای تمام نسل‌هاست و این حماسه و پیروزی فراموش نشدنی است.

فرمانده اسبق سپاه خمین تصریح کرد: زمان اشغال خرمشهر 575 روز مقاومت مردمی، ارتش، نیروی انتظامی، سپاه و بسیج را شاهد بودیم که با تحمل سختی‌ها، استقامت، شجاعت و از خودگذشتگی رزمندگان اسلام در عملیات بیت‌المقدس در چند مرحله، از محورهای مختلف به دشمن ضربه زدند در حالیکه دشمن تصور این شکست را نداشت.

این راوی دوران دفاع مقدس ادامه داد: کشور عراق با تمام امکانات در عملیات وارد شده بود ولی رزمندگان اسلام بیش از 14500 نفر از بعثی‌های عراق را در خرمشهر اسیر کردند تا این که در سوم خرداد سال 1361 با یاری خدا و همت و از جان‌گذشتگی رزمندگان خرمشهر آزاد شد.

سرهنگ پاسدار خسروی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران بدون وابستگی به کشورهای دیگر توانست با توکل به خدا، با توجه به داشته‌ها و توانمندی‌های داخل و اعتماد به مردم و نیروهای مسلح ، مظهر تمام شکست‌های دفاع مقدس را به مظهر تمام موفقیت‌های دفاع مقدس جایگزین کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز پیام فتح خرمشهر، بیداری، هوشیاری و هراس نداشتن از دشمن و تو طئه‌های آن به ویژه در عرصه جنگ نرم است که می‌بایست با این ویژگی‌ها از اسلام و ولایت دفاع کنیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید