
سرهنگ پاسدار محمد امانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه دهگلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، ضمن بازدید از پروژه مسجد روستای قلعه گاه از توابع بخش مرکزی شهرستان دهگلان در قالب طرحهای محرومیت زدایی اظهار داشت: نقش سپاه و بسیج سازندگی در عمران و آبادانی روستاها و مناطق جنگ زده شهری بعد از ۸ سال جنگ تحمیلی بر کسی پوشیده نیست.
وی اظهار داشت: رسیدگی به محرومان و مستضعفان و توجه به آنان کار و هدف اصلی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است، زیرا این نظام برپایه عدالت اجتماعی بنا شده است.
فرمانده سپاه دهگلان گفت: بسیج به عنوان یکی از بزرگترین نهادهای کشور از ظرفیتهای فراوانی برای حضور در عرصههای مختلف از جمله عمرانی و محرومیت زدایی برخوردار است و همواره با انجام کارهای عمرانی نسبت به رفع محرومیت اقدام کرده است.
امانی افزود: محرومان، ولی نعمتان نظام جمهوری اسلامی اند و تلاش در راستای زدودن فقر از چهره این افراد هدف اصلی تشکیل بسیج سازندگی است.
فرمانده سپاه دهگلان بیان کرد: خدمت رسانی به مردم و رفع محرومیت از چهره مناطق دور افتاده کشور و برقراری عدالت اجتماعی از جمله برکات انقلاب اسلامی است که باید قدردان نظام اسلامی باشیم.
وی افزود: یک از اهداف و رسالت سپاه خدمت به نیازمندان و محرومان است و نباید این امر مهم مورد غفلت قرار گیرد چراکه بی توجهی و غفلت از محرومان، پذیرفته نیست.
فرمانده سپاه دهگلان نقش بسیج را در تمامی مأموریتها نقشی اساسی دانست و افزود: بسیج یک نیروی مردمی بوده و برای رفع و تقویت نقاط ضعف از نیروی بسیج کمک گرفته شده تا بتوانیم در راستای اهداف انقلاب اسلامی گام برداریم.
وی اظهار کرد: بسیج سازندگی سپاه دهگلان در عرصه عمرانی و محرومیتزدایی با انجام فعالیتهای عمرانی در مناطق محروم نسبت به رفع محرومیت اقدام کرده است.
سرهنگ امانی افزود: برای پروژه مسجد روستای قلعه گاه که به صورت مشارکتی با مردم روستا صورت گرفته بسیج سازندگی سپاه دهگلان مبلغ ۳۵ میلیون تومان هزینه نموده است.
انتهای پیام/۷۷۲۷