۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:08
کد خبر : 9021729
۰۹:۲۲

۱۳۹۷/۰۳/۰۷
فرماندار قشم خبر داد

تخریب کامل 20 واحد صنفی در آتش سوزی بخشی از بازار قدیم درگهان

فرماندار قشم با اشاره به آتش سوزی بخشی از بازار قدیم درگهان این شهرستان در شب گذشته، گفت: بر اثر این حادثه 20 واحد صنفی به صورت کامل تخریب شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، علیرضا نصری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قشم اظهار داشت: در این حادثه که در دو مرکز تجاری صالح حاج احمد و عبدالله حاجی احمد اتفاق افتاد، 30 مغازه دیگر نیز دچار خسارت قابل توجهی شدند.

وی با بیان این که آتش سوزی از ساعت 17 و 19 دقیقه شروع و با تلاش نیروهای آتش‌نشانی و امدادی در ساعت دو 40 دقیقه بامداد امروز (یکشنبه ششم خردادماه) به صورت کامل اطفاء شد، افزود: این عملیات با حضور 14 خودرو آتش نشانی و آب‌رسان از پایگاه‌های قشم، درگهان، فرودگاه، شرکت نفت فلات قاره و دهیاری‌های بخش مرکزی و شهاب با فعالیت 60 نیروی عملیاتی انجام شد.

فرماندار شهرستان قشم که از ساعت اولیه وقوع آتش سوزی، شخصا در محل حاضر و مدیریت امور را عهده‌دار بوده است، اضافه کرد: متاسفانه در این حادثه حدود 50 مغازه و انبار در دو مرکز تجاری عبدالله حاج احمد و صالح حاجی احمد دچار خسارت شدند که در این میان 20 مغازه کاملا تخریب شده است.

نصری با بیان این که این حادثه تلفات جانی نداشته، خاطرنشان کرد: در این حادثه، آتش از طبق دوم یکی از پاساژ تجاری به طبقه اول و سپس مرکز تجاری مجاور سرایت کرده است.

فرماندار قشم در خصوص میزان خسارت وارده به واحدهای صنفی، گفت: در حال حاضر این مساله از سوی کارشناسان در دست بررسی است و نمی‌توان رقم دقیقی برای آن عنوان کرد.

نصری با اشاره به وقوع حوادث مشابه در بازار قدیم درگهان قشم در سال‌های گذشته، تصریح کرد: پیشگیری از وقوع این حوادث در چنین فضاهایی که از ساخت و ساز سنتی برخوردار هستند، نیازمند مشارکت جدی کسبه و فعالان اقتصادی و افزایش ایمنی و مقاوم سازی ساختمان‌ها است.

لازم به ذکر است، در حادثه آتش سوزی بخشی از بازار قدیم درگهان قشم در شب گذشته، هفت نفر مصدوم شدند که با حضور به موقع نیروهای امدادی در محل حادثه تحت مداوا قرار گرفتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید