۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
07:41
کد خبر : 9022539
۱۱:۴۰

۱۳۹۷/۰۳/۰۹
نماینده بیجار

تصویب طرح منطقه ویژه اقتصادی بیجار در مجلس

مجلس به زودی طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بیجار را تصویب می‌کند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی در نشست با اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی این شهرستان، با اشاره به وضعیت آمار بالای مهاجرت مردم شهرستان بیجار به شهر‌های بزرگ برای اشتغال، گفت: منطقه ویژه اقتصادی برای رفع بیکاری ایجاد می‌شود.

کریمی گفت: احداث کانال انتقال آب برای باغات روستا‌های "نجف آباد"، "قره طوره"، "آغ بلاغ طغامین"، "اوچ گنبدخان"، "خسروآباد" و شهر یاسوکند با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اقداماتی است که برای سال جاری در نظر گرفته شده است و اجرایی خواهد شد.

وی در ادامه، افزود: اخذ ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه برای کارخانه سیمان کُردستان و جلوگیری از ورشکستگی، پیگیری احداث پمپ بنزین برای شهر پیرتاج، کمک به کارخانه اسب آهنین آریا و آزادسازی بیش از یک میلیارد تومان از تسهیلات این کارخانه، گازرسانی به بیش از ۱۸ روستا، کمک به کارخانه ماسی تن و پیگیری اتصال شهرستان بیجار به شبکه‌ی ریلی کشور از مهترین اقدامات اخیر بوده است.

وی در پایان خواستار همدلی مردم و مسئولین در راستای پیشرفت و حل مشکلات شهرستان شد.

انتهای پیام/۷۷۲۷

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید