۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
07:51
کد خبر : 9023541
۱۹:۴۰

۱۳۹۷/۰۳/۱۲
مسول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان سراوان:

قیام 15 خرداد تزلزلی عظیم در دل و ذهن رژیم شاهنشاهی ایجاد کرد

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان سراوان گفت: مردم باید در این زمینه آگاهی لازم را داشته باشند که دشمن سیلی و ضربه بزرگی از انقلاب خورده و قطع به یقین به دنبال انتقام است.

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان سراوان در گفت و گو با خبرنگار بسیج در سراوان با بیان اینکه قیام ۱۵ خرداد برای احقاق حق بر علیه باطل بوده است، اظهار کرد: بخاطر اینکه مرجع دینی بالا مقامی بر علیه طاغوت قیام کرده بود و برخورد‌هایی که رژیم شاهنشاهی با این عالم دینی داشت، مردم دلداده امام راحل با آگاهی کامل در پی کمک به این بزرگوار به خیابان‌ها ریختند.

وی با اشاره به اینکه مردم در ۱۵ خرداد بر علیه طاغوت و فاسقان عالم قیام کرده اند و انزجار خود را نسبت به این نظام طاغوتی اعلام کردند، تصریح کرد: مردم نشان دادند که همیشه در کنار مرجع عالی مقام خود هستند و هرگز دست دوستی با فاسدان نخواهند داد.

بامری در ادامه اذعان داشت: وقتی رژیم شاهنشاهی متوجه شد که مردم دلداده خط امام هستند و در مسیر امام راحل قرار گرفته اند و در کنار آن قیام مردم تزلزلی بزرگ در دل و ذهن رژیم ایجاد کرده بود، تعدادی از مردم حق جو را به خاک و خون کشیدند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سراوان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ریشه‌ها و ستون‌های متعددی دارد، بیان داشت: حضور مردم در صحنه و قیام آن‌ها یکی از ریشه‌های انقلاب اسلامی می‌باشد که موجب پیروزی شده است.

این مسئول یادآوری کرد: مردم مومن و متدین ایران نتوانستند با رژیم شاهنشاهی فاسد، عیاش و به دور از دین سازش کنند و بی لیاقتی و سرسپردن به استکبار و طاغوت موجب شد که مردم بر علیه شاه قیام کنند.

وی در پایا خاطر نشان کرد: برای انقلاب زحمت‌های فراوانی کشیده شده و خون‌های زیادی ریخته شده است و مردم باید در این زمینه آگاهی لازم را داشته باشند که دشمن سیلی و ضربه بزرگی از انقلاب خورده و قطع به یقین به دنبال انتقام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید