فرماند سپاه سردشت با بیان اینکه نقش پررنگ حضرت امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی برای جهانیان ثابت شده است ، اظهار کرد: بزرگداشت ارتحال امام برای تدوام انقلاب است که به نوعی زنده نگه داشتن یاد وخاطره حضرت امام (ره) و یکبار دیگر تجدید میثاق مجموعه بسیجیان و آحاد مردم با آرمان های امام خمینی (ره) است.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، سردار مردای افزود: اگر اندیشه های حضرت امام به خوبی تبیین شود ، همان اسلام ناب محمدی مطرح شده است و اگر تحریف شود این اسلام به سمت اسلام آمریکایی سوق پیدا می کند و خسارت جبران ناپذیری عاید ملت می شود.
سردار مردای آرمان های کبیر انقلاب اسلامی را ضروری خواند و گفت: امام (ره) به عنوان ریشه نظام اسلام هستند و برگزاری مراسم ارتحال ملکوتی آن حضرت را به عنوان یک حرکت لازم و ضروری برای تدوام انقلاب است.
وی سپس افزود : پیروزی انقلاب اسلامی متاثر از قیام 15 خرداد بود و ما باید این روز را به شایستگی تمام گرامی بداریم.
سردار مردای ادامه داد: پس از بازداشت امام و قیام مردم در روز 15خرداد، از این روز به عنوان مبدأ انقلاب نیز یاد میشود ، پیام انقلاب اسلامی بهویژه قیام 15خرداد در سال 1342 به تمامی ابرقدرتها نشان داد تا با دین و اعتقادات مردم نباید بازی و آن را بیارزش کرد. هر قدرتی که بخواهد باورهای مردمی و دینی را بازیچه خود قرار دهد با طغیان مردمی مواجه خواهد شد.