۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
05:21
کد خبر : 9023583
۲۳:۳۹

۱۳۹۷/۰۳/۱۲
فرمانده سپاه سردشت؛

اندیشه های حضرت امام(ره) همان اسلام ناب محمدی است

فرماند سپاه سردشت با بیان اینکه نقش پررنگ حضرت امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی برای جهانیان ثابت شده است ، اظهار کرد: بزرگداشت ارتحال امام برای تدوام انقلاب است که به نوعی زنده نگه داشتن یاد وخاطره حضرت امام (ره) و یکبار دیگر تجدید میثاق مجموعه بسیجیان و آحاد مردم با آرمان های امام خمینی (ره) است.

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، سردار مردای افزود: اگر اندیشه های حضرت امام به خوبی تبیین شود ، همان اسلام ناب محمدی مطرح شده است و اگر تحریف شود این اسلام به سمت اسلام آمریکایی سوق پیدا می کند و خسارت جبران ناپذیری عاید ملت می شود.

سردار مردای آرمان های کبیر انقلاب اسلامی را ضروری خواند و گفت: امام (ره) به عنوان ریشه نظام اسلام هستند و برگزاری مراسم ارتحال ملکوتی آن حضرت را به عنوان یک حرکت لازم و ضروری برای تدوام انقلاب است.

وی سپس افزود : پیروزی انقلاب اسلامی متاثر از قیام 15 خرداد بود و ما باید این روز را به شایستگی تمام گرامی بداریم.

سردار مردای ادامه داد: پس از بازداشت امام و قیام مردم در روز 15خرداد، از این روز به عنوان مبدأ انقلاب نیز یاد می‌شود ، پیام انقلاب اسلامی به‌ویژه قیام 15خرداد در سال 1342 به تمامی ابرقدرت‌ها نشان داد تا با دین و اعتقادات مردم نباید بازی و آن را بی‌ارزش کرد. هر قدرتی که بخواهد باورهای مردمی و دینی را بازیچه خود قرار دهد با طغیان مردمی مواجه خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید