۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
05:17
کد خبر : 9024138
۱۸:۱۶

۱۳۹۷/۰۳/۱۴
امام جمعه یزد:

تنها راه نجات فرهنگی کشور، بهره گیری از قرآن کریم است

حضرت آیت الله ناصری از برنامه قرآنی گروه سرود عاشقان ولایت از ناحیه روح الله یزد که هر روز همزمان با اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد صاحب الزمان (عج) رحمت آباد برگزار می‌شود؛ بازدید نمود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد؛ حضرت آیت الله ناصری در این بازدید گفت: تنها راه واکسینه شدن در تمامی شهر‌ها و روستا‌های کشور به ویژه در برهه کنونی، گسترش فرهنگ قرآنی و انس با قرآن در بین نسل نوجوان و جوان است.
وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب جامعه فعال و ارزشی را جامعه‌ای می‌دانند که در سایه قرآن حرکت کند، می‌افزاید: امروز تنها راه نجات فرهنگی کشور، بهره گیری از فرهنگ قرآن کریم است.
وی با توصیه به جوانان و نوجوانان برای بیشتر وقت گذاشتن و توجه به آیات قرآن، بیان می‌کند: جوانان و نوجوانان با بهره گیری از آموزه‌های قرآنی و دینی می‌توانند آینده خوبی برای خود رقم زده و آرامش روح، روان و جسم را تجربه کنند.
امام جمعه یزد نیز با تأکید بر لزوم آموزش مفاهیم قرآنی در مدارس، یادآور می‌شود: با وجود تدریس قرآن در مدارس سطح کشور، متأسفانه هنوز از اهمیت و جایگاه ویژه خود بهره‌مند نیست.
آیت الله ناصری با بیان اینکه مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها باید قرآنی شوند، گفت: باید مانند گذشته؛ قرآن در سنین کودکی نیز تدریس شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید