۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
07:51
کد خبر : 9024197
۰۴:۵۳

۱۳۹۷/۰۳/۱۵
امام جمعه سرپل ذهاب:

در شب لیالی قدر درهای رحمت الهی بر روی مومنین گشوده می شود

امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب گفت: در شب لیالی قدر درهای رحمت الهی بر روی مومنین گشوده شده و ملائکه خدا به زمین می‌آیند در این شب سرنوشت یک ساله انسان ها رقم خواهد خورد.

 به گزارش خبرگزاری بسیجار سرپل ذهاب، حجت الاسلام جواد فاطمی نسب در مراسم  شب لیالی قدر درشهرستان سرپل ذهاب اظهار داشت: در شب لیالی قدر درهای رحمت الهی بر روی مومنین گشوده شده و ملائکه خدا به زمین می‌آیند در این شب سرنوشت یک ساله انسان ها رقم خواهد خورد.

 

وی به شأن و منزلت سوره مبارکه قدر اشاره کرد و گفت: در فضائل و خواص آن آمده که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: هر کس سوره قدر را تلاوت کند همانند کسی است که ماه رمضان را روزه گرفته و شب قدر را احیا داشته است و ثواب آن کس را خواهد داشت که در راه خدا جهاد کرده باشد.

امام جمعه سرپل ذهاب تصریح کرد: جامعترین کاملترین و ماندگارترین کتاب الهی برعظمت و منزلت شب قدر است که برای انسان‌ها رقم می‌خورد که با وجود ملائکه آسمانی تغییرات یک ساله مشخص و بر قلب حجت زمان علیه السلام عرضه می‌شود.

 

وی در ادامه ضمن تسلیت رحلت جانگداز امام راحل(ره) اظهار داشت این ایام یادآور روزهای سخت شکل‌گیری نهضت امام راحل و عروج ملکوتی آن احیاگر بزرگ اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم به ویژه ملت ایران است.

فاطمی نسب گفت: سالگرد ارتحال ملکوتی امام فرصتی مناسب برای تبیین ابعاد و زوایای شخصیت و اندیشه های تعالی بخش در حوزه دشمن شناسی و سازش ناپذیری است.

 

گفتنی است، سخنرانی، قرائت دعای جوشن کبیر، آیین قرآن به سر گرفتن ، اقامه نماز قضا از جمله برنامه های شب لیالی قدر بود که با حضور امام جمعه سرپل ذهاب و جمعی از مسئولین و مردم ولایتمدار و مومن این شهرستان در جوراحرم احمد ابن اسحاق (ره) برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید