به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ازبافق؛ مراسم گرامیداشت بیست و نهمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد امشب با حضور اقشار مختلف مردم و آیت الله محمد جواد مجتهدی، استاد حوزه علمیه قم برگزار شد.
در ابتدا این مراسم آیت الله محمد جواد مجتهدی ضمن گرامیداشت ایام جاری به بیان خصایص حضرت علی (ع) پرداخت و گفت: ۷۰ آیه از قرآن به بیان فضایل حضرت علی (ع) میپردازد، در روزهای پایانی حیات امیرالمومنین (ع) به کسی اجازه ملاقات داده نمیشد، زمانی که ایشان به هوش آمدند و به اصحاب اجازه دیدار داده شد، فرمودند: ” قبل از اینکه مرا از دست دهید هر آنچه میخواهید سوال کنید. ” این بدین معناست که از، ولی امر خدا به عنوان بزرگترین نعمت پروردگار بهرهمند شوند.
وی عدالت محوری، توجه به رعایت حقوق مردم را از ویژگیهای بارز حکومت امام علی (ع) عنوان کرد.
مجتهدی در ادامه سخنان خود با گرامیداشت سالروز ارتحال امام راحل (ره) پیرامون نحوه تشکیل انقلاب اسلامی و قیام ۱۵ خرداد گفت: تبعید امام خمینی (ره) به عراق و فرانسه مشیت ال هی بود تا به وسیله ایشان انقلاب به سراسر جهان مخابره و روز به روز چراغ انقلاب روشنتر شود.
وی حجة الاسلام و المسلمین سلیمانی، امام جمعه بافق را یکی از شخصیتهای سیاسی برجسته ومبارزان انقلاب دانست که با تحمل دوران سخت اسارت و عزم و ارادهای مستحکم در پیروزی انقلاب اسلامی نقش مؤثر ایفاء نموده است.
این استاد حوزه علمیه در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در طول سه ماه گذشته مبنی بر پرهیز مسئولان از تجلی گری، تصریح کرد: هرچند سادهزیستی برای تمام افراد جامعه ارزش محسوب میشود، اما برای مسئولان و مدیران جامعه، یک ضرورت است. بنیانگذار انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) نیز همواره بر سادهزیستی مسئولان و روحانیان تأ کید مینمودند و آنان را از تجملگرایی برحذر میداشتند.