۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:02
کد خبر : 9024782
۲۲:۲۸

۱۳۹۷/۰۳/۱۷
مسئول فرهنگی سپاه ناحیه امام حسین(ع) در گفتگو با «بسیج»؛

برپایی 18 غرفه فرهنگی ویژه روز قدس در کرج

مسئول فرهنگی سپاه ناحیه امام حسین(ع) از برپایی 18 غرفه فرهنگی با محوریت استکبار ستیزی در مسیر راهپیمایی روز قدس در کرج خبر داد.

به گزارش خبرگزاریی بسیج از کرج ، سید روح‌الله فضلی مسئول فرهنگی سپاه ناحیه امام حسین(ع) با بیان آنکه اسرائیل غده سرطانی منطقه است و ما با همه وجودمان از مردم مظلوم فلسطین دفاع و حمایت می کنیم اظهار داشت: مسأله قدس مسأله اسلام و انسانیت است و نابودی اسرائیل اتفاقی است که تمام آزادی‌خواهان و حق‌طلبان جهان منتظر آن هستند.

برپایی 18 غرفه فرهنگی ویژه روز قدس در کرج

فضلی تصریح کرد: جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی و همچنین اقدام نابخردانه آمریکا در انتقال سفارت خود به بیت‌المقدس، موج جدیدی از خشم و نفرت دنیای اسلام را علیه آمریکا و اسرائیل به راه انداخته است و ان شاءالله این امر زمینه نابودی این رژیم غاصب و دست پرورده هایش را فراهم خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند امسال راهپیمایی روز جهانی قدس از هر سال پرشورتر و بهتر برگزار خواهد شد و بسیجیان نیز دوشادوش مردم انقلابی و روزه دار سراسر کشور انزجار خود از این رژیم منحوس را فریاد خواهند زد.

مسئول فرهنگی سپاه ناحیه امام حسین(ع) گفت : 18 غرفه فرهنگی با محوریت استکبار ستیزی در مسیر راهپیمایی روز قدس در کرج توسط قرارگاه فرهنگی سپاه ناحیه امام حسین (ع) برگزار می شود.

فضلی همچنین اجرای تئاتر خیابانی را از دیگر برنامه‌های قرارگاه فرهنگی سپاه ناحیه امام حسین (ع) در روز قدس برشمرد و تصریح کرد:: این تئاتر با محوریت حمایت از مردم مظلوم فلسطین، عراق، سوریه و یمن به اجرا درمی آید.

وی در پایان ضمن دعوت از عموم  مردم ولایت مدار شهر کرج برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس تأکید کرد: روز جهانی قدس یادگار ارزشمند امام راحل (ره) است و ما باید تا همیشه تاریخ این روز را زنده نگاه داریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید