۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
22:40
کد خبر : 9025423
۰۷:۵۵

۱۳۹۷/۰۳/۲۰

بیمه مزارع برنج در محمودآباد تمدید شد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از کشاورزان خواست، هرجه سریعتر نسبت به بیمه مزارع برنج خود از طریق صندوق بیمه کشاورزی اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از کشاورزان خواست، هرجه سریعتر نسبت به بیمه مزارع برنج خود از طریق صندوق بیمه کشاورزی اقدام کنند.

احمد صادقی در جلسه هماهنگی بیمه محصولات کشاورزی (برنج) که با حضور مسئولین مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز و کارشناسان پهنه شهرستان محمود آباد در این مدیریت برگزار شد، اظهار کرد: صندوق بیمه محصولات کشاورزی با هدف حمایت از تولیدات کشاورزی تشکیل شده و افزایش بهره وری این نهاد حمایتی همواره مورد تأکید و انتظار مسئولین امر است.

وی بیمه محصولات کشاورزی را پوششی اطمینان بخش در جهت حمایت از تلاش بهره برداران تحت پوشش در برابر شرایط جوی و خطرات محیطی در راستای تأمین حمایت اقتصادی، روحی و روانی برای کشاورزان دانست و افزود: موضوع بیمه و استفاده از چتر‌های حمایتی حاصل از آن، یکی از موضوعات اصلی در برنامه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور به حساب می‌آید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید