۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:12
کد خبر : 9025715
۰۹:۴۹

۱۳۹۷/۰۳/۲۱
با حضور حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه؛

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در سپاه امام حسن مجتبی (ع) البرز

محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری برتر کشوری استاد ناصر اصل زعیم و دکتر علی رضازاده جویباری حافظ کل قرآن و نهج البلاغه امروز در حسینیه کریم اهل بیت ستاد فرماندهی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری برتر کشوری استاد ناصر اصل زعیم و دکتر علی رضازاده جویباری حافظ کل قرآن و نهج البلاغه امروز در حسینیه کریم اهل بیت ستاد فرماندهی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز برگزار شد.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در سپاه امام حسن مجتبی (ع) البرز

در ابتدا دکتر علی رضازاده جویباری با قرار گرفتن در جایگاه به پایوران و سربازان گفت: عمل به قرآن موجب افزایش معرفت الهی می‌شود و این معرفت، محبت به خداوند متعال را منطقی تر و عمیق تر می‌کند.

وی عنوان کرد: اگر سبک زندگی قرآنی و اسلامی در جامعه بشری امروزی نهادینه شد، آسیب‌های اجتماعی از بین رفته و موجب توسعه و پیشرفت جامعه در حوزه های مختلف خواهد شد.

این حافظ برتر کشور یادآور شد: مردم به هر میزان با قرآن مانوس شوند، مشکلات اجتماعی و فردی آنان رفع خواهد شد و به هر میزانی که از آیات قرآن فاصله بگیرند، مشکلات و موانع بیشتری به سراغشان خواهد آمد

حافظ قرآن و نهج البلاغه عنوان نمود:  راه رهایی از سبک زندگی غربی ترویج سبک زندگی قرآنی و اسلامی و الگوگيری از سيره و منش ائمه اطهار(ع) است كه عزتمندی و سعادت انسان را هم در دنيا هم در آخرت تضمين می‌کند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در سپاه امام حسن مجتبی (ع) البرز

در ادامه این محفل نورانی قاری برتر کشوری آقای ناصر اصل زعیم به تلاوت قرآن پرداختند و باصوت دل انگیز خود محفل را نورانی تر کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در سپاه امام حسن مجتبی (ع) البرز


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید