خبرگزاری بسیج قزوین: عده ای راه امام ، تفکر و منش وی را رها کردند و اعضای بیت امام را به جای وی بر سر گرفتند تا عقده سیاسی بگشایند!!
امام امت چشم و امید فقرا بود،هرگز تن به اشرافیت نداد و خود را از قید و بند دنیا و عافیت طلبی رهانید،اما افرادی که بیت امام را سپر قرار دادند بگویند در همان مسیر قرار دارند؟
وقتی امام زنده بود در خانه ای محقر دنیا را اداره می کرد و در همان جماران و حسینیه نیمه کاره فتوای اعدام سلمان رشدی را می دهد که تمام دنیا را به هم می ریزد.
اما بیت امام و خصوصا مسئولان بیت، امام مستضعفان را پس از مرگش کاخ نشین کردند تا تحریف امام را به خوبی انجام دهند و برای نسل های بعد نتوانیم به فرزندانمان بگوییم ،خمینی با آن همه بزرگی و عظمت و کرامت در خانه ای محقر می نشست و چون فقرا می زیست و تمام دفتر و دستکش برای مواجهه با دنیای استکبار خانه ای ۸۰متری بود!!!
بعضی وقت ها نمی دانم از کدام امام حرف می زنند!!
امام مرفهان بیدرد !!امام دانه درشت های زالو صفت! یا خمینی کبیر که در قلب تمام محرومین دنیا جای گرفت ؟
خمینی قطره ای ناچیز از دریای حکومت حضرت ولیعصر(عج) را به ظهور رساند و همانند جدش رسول الله در میان دو امپراطوری مخوف بمب اتم فریاد توحید سر داد! کاخ های مستکبران را ویران کرد.
بیت امام که گفته می شود برای همه قابل احترام است اما سیدحسین هم از بیت خمینی کبیر بود، که امام دستور داد اگر مقاومت کرد تیربارانش کنید!!
امروز امامی را به ما معرفی می کنند که درد هیچ مستضعفی را نمی داند و از خود معجزه ای ندارد و به دنبال شیطان و سازش با کفر له له می زند!!
بیت امام برای ما با ارزش است اما به اندازه فکر و اندیشه و راه امام ارزشمند نیست!
امام بی دردها که دنبال توهم توطئه از درون و رفاقت با شیطان است!! آن امامی که به خورد ما می دهند هرگز قبول نخواهم داشت. این طایفه عادت دارند که امام زنده را اطاعت نکنند و بر جنازه امام غایب سینه بزنند.
این طایفه عادت دارند که عایشه ها را سوار بر استر کنند و در حواب با کیسه های دینار قسم بسازند و بگویند ایها الناس حق با اهل و خانه پیغمبر است.
ما که خانزده نیستیم و می دانیم که اشعث ها و بوموسی ها تا بیت علی و چادر تنهاترین سروار نفوذ کردند!
هرگاه مالک به خیمه های شام رسید خیمه فرماندهی علی را نفوذی ها شلوغ کردندتا بتوانند حکمیت و راه تنفسی برای شیطان بیابند.
امام بیدرد ها را باید در میدان نبرد بر زمین زد و قرآنهای بر سر نیزه را آتش زد زیرا قرآن ناطق را رها می کنند و با تکه های کاغذ بر جهل مردم سوار می شوند.
امروز اگر امیر مومنان زنده بود می گفتند:" مگر نماز می خواند او با مسجد چکار دارد"!
آنروز که ابوذر را به ربذه فرستادند تا ابوسفیان مشرک و خاندانش بر جایگاه رسول الله تکیه بزنند چه سرهایی بر روی نیزه بردند!
تمام امپراطوری عظیم اسلامی برای بریدن سر بهترین ها ی عالم سبقت گرفتند، اسرا را به شام بردند و مردم سنگ بر اسرای قافله نور میزدند که خارجی ها آمدند!
امروز امام زنده را رها کردند و اهل بیت سفر کرده را حلوا حلوا می کنند.
1002/ت30/ب