۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
07:52
کد خبر : 9025977
۱۱:۰۲

۱۳۹۷/۰۳/۲۹
عضو بسیج اساتید استان کهگیلویه در گفتگو با «بسیج»:

اقتصاد مقاومتی راه حل مشکلات اقتصادی است

احمدرضا بسیج گفت: در حوزه اقتصادی هم اگر بخواهیم و بکوشیم اقتصاد مقاومتی مبتنی بر داشته های خود را پیاده سازی کنیم؛ مشکلات اقتصادی کشور حل خواهد شد.

احمدرضا بسیج، عضو بسیج اساتید استان کهگیلویه و بویر احمد در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به اوضاع آشفته اقتصادی کشور و بی تدبیری دولت در زمینه ارزی و وجود برخی فسادها و اثرات آن بر تولید کشور گفت: در حوزه اقتصاد هم اگر بخواهیم و بکوشیم اقتصاد مقاومتی مبتنی بر داشته های خود را پیاده سازی کنیم و حتی مدتی سختی راه را به جان بخریم تا بعد در آسودگی باشیم و با نگاه تکیه بر زمین و آب و کشاورز وصنعتگرخود مشکلات اقتصادی کشور حل خواهد شد.

وی افزود:  امروز ناکارآمدی اندیشه ها تحصیل کرده های غربی در حوزه اقتصاد و همه جوامع دیگر نشان داده است کسانی که اتوپیا و جامعه آرمانی شان آمریکا و کشورهای غربی است اگر مطالعه ای داشته باشند اذعان می کنند که در غرب آن چیزی که در فیلم ها نوشته ها و کتاب های خود نشان می دهند با واقعیت جامعه شان تفاوت دارد بر همین اساس  سرمایه داری تنها شامل درصدی خاصی از مردم غرب است و اغلب مردم آن جامعه زیر خط فقر هستند.

اقتصاد مقاومتی راه حل مشکلات اقتصادی است//اقتصاد غرب ناکارآمد است

این عضو بسیج اساتید استان کهگیلویه و بویر احمد سازمان بسیج مستضعفین  خاطرنشان کرد: لذا فسادهای مالی، فشار های اقتصادی مردم فقیر غرب در کتاب ها و نوشته ها و فیلم و سریال های هالیوودی  منعکس نمی شود و یک عده ای هم به همین ظاهر نگاه می کنند و تصور دارند که اگر جامعه ایران متصل به آمریکا شود و مردم دچار مصرف گرایی شوند اوضاع ما بهتر خواهد شد که چنین نیست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید