۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
13:32
کد خبر : 9026208
۰۸:۴۲

۱۳۹۷/۰۳/۲۳
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان خبر داد

استقرار بیش از 1000 پایگاه  جمع‌آوری فطریه در استان مرکزی

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان مرکزی از استقرار یک‌هزار و 22 پایگاه جمع‌آوری فطریه در روز عید سعید فطر در استان خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ شاپور جلالی معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان مرکزی با اشاره به استقرار یک هزار و 22 پایگاه جمع‌آوری زکات فطریه در سطح استان گفت: این پایگاه ها شامل دفاتر نیکوکاری، مساجد شهری و روستایی، پایگاه‌ها موسسات خیریه که از دبیرخانه شورای زکات مجوز دارند و پایگاه‌های مصلای نماز جمعه و در مسیر برگزاری نماز هستند.

وی  اظهار کرد: مراکز خیریه‌ و موسسات فاقد مجوز فعالیت نمی‌توانند اقدام به جمع‌آوری فطریه کنند. محوریت فعالیت‌های جمع‌آوری زکات با دبیرخانه شورای زکات است و موسساتی که در اساسنامه آنها بحث جمع آوری زکات آمده است مجوز جمع آوری زکات فطره را دارند و می‌‌توانند اقدام به جمع‌آوری فطریه کنند.

جلالی با بیان اینکه برای جمع آوری زکات به صورت آنلاین و الکترونیکی نیز تمهیداتی اندیشیده شده است، گفت: مردم خیر و نیکوکار استان می‌توانند برای پرداخت از طریق این سامانه عدد 3 را به شماره 30003333 ارسال و اپلیکیشن را نصب کنند در این اپلیکیشن همه چیز از جمله پرداخت صدقه، فطریه طراحی شده و می توانند فطریه را انتخاب و زکات فطره خود را پرداخت کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان مرکزی تصریح کرد: هم استانی‌های مؤمن و نیکوکار همچنین می‌توانند با شماره گیری *8877*086#  به صورت الکترونیکی زکات فطریه خود را بپردازند.

جلالی در پایان ضمن تشکر از حضور و مشارکت  پرشور مردم خیر و نیکوکار استان مرکزی در کمک به نیازمندان خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان زکات فطریه جمع آوری شد که به سرعت به خانوارهای نیازمند پرداخت شد؛ امسال نیز تمهیداتی اندیشیده شده که به سرعت و ظرف مدت 48 ساعت وجوهات جمع‌آوری شده به نیازمندان تحویل  داده شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید