۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
08:22
کد خبر : 9026584
۱۶:۳۸

۱۳۹۷/۰۳/۲۴

قرائت دعای وداع با ماه مبارک رمضان تقدیر از مربیان نمونه تیپ 83 امام جعفر صادق(ع)

محفل انس با قرآن و قرائت دعای وداع با ماه مبارک رمضان همراه با تقدیر از مربیان نمونه درسالن اجتماعات تیپ83 امام جعفر صادق علیه السلام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، حجت الاسلام طیبی فر، فرمانده تیپ 83 امام جعفر صادق(ع) در این مراسم به اهمیت فطرت در آیات قرآن اشاره کرد و اظهار داشت: افراد در مواجهه با آیات قرآن دو گروه عمده هستند:برخی عقل به سر و برخی عقل به چشم؛ کسانی که فطرتشان هنوز بیدار است ولو اینکه بواسطه خطاهایی غبار هم گرفته باشد با توبه و کنار زدن غبارها آیات قرآن بر روح و جانشان مینشیند ولی کسانی که فطرت خود را بواسطه ظلم و بریدن از ولایت،خفه کرده اند و عقل به چشم گشته اند معجزه های انبیاءهم نمیتواند آنها را بیدار کند و به هدایت برساند.

وی افزود: بلعم باعورا، سامری ،قارون ، طلحه و زبیر ،ابوموسی اشعری و... کسانی هستند که از مسیر ولایت منحرف شدند و جمعی را نیز بواسطه نفوذ اجتماعی شان به گمراهی کشیدند و این قاعده در مورد جامعه نیز جاری است و جامعه ای که از مسیر ولایت منحرف شود دچار ضلالت و کوری فطرت خواهد شد.

فرمانده تیپ83 امام جعفر صادق(ع) ضمن تقدیر از برگزارکنندگان برنامه های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: فرصت این ماه رمضان پایان یافت ولی باید سعی کنیم در ادامه زندگی با الهام از این ماه در مسیر قرآن و ولایت حرکت کنیم تا به حسن عاقبت و پیروزی برسیم.

برگزاری مراسم اختتامیه و تقدیر از مربیان، متربیان و سربازان نمونه و تجلیل از عوامل اجرایی برنامه های رمضان و اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقات فرهنگی از دیگر برنامه های این مراسم بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید