
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، علی حسن قیصری اظهار داشت: پلیس راهنمایی رانندگی فرماندهی انتظامی استان قم، به منظور انتظام بخشی عبور و مرور و کاهش تراکم ترافیک معابر در تعطیلات عید فطر، اقدامات ویژهای را جهت رفاه حال شهروندان اجرا میکند و به منظور پوشش کامل معابر در آمادگی کامل به سر میبرد تا ترافیک را برای همشهریان تسهیل کند.
وی افزود: از ساعت ۶.۳۰ روز جمعه مورخ ۲۵ خرداد محدودیت عبور و مرور در معابر اطراف حرم مطهر، بمناسبت عید سعید فطر تا پایان نماز اعمال میگردد.
سرپرست پلیس راهور استان اعلام کرد: توقف و تردد وسائط نقلیه از ساعت ۶.۳۰ روز جمعه از تقاطع حجتیه به سمت حرم مطهر، خیابان معلم حد فاصل پل حجتیه تا میدان روح اله و تقاطع عماریاسر به سمت چهاراه بازار ممنوع است.
قیصری افزود: عوامل راهور از توقف خودروها در معبر پیش گفته جلوگیری و در صورت بی توجهی با جرثقیل به محل دیگری منتقل خواهند شد.