سردار غیب پرور در دیدار با خانواده شهید عملیات محرم در یزد مطرح کرد:
جان فشانی های تمام عیار یزدی ها در عملیات محرم
سردار غیب پرور در بدو ورود به یزد به همراه فرمانده سپاه الغدیر با خانواده شهید محمد حسین آخوندزاده دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشوردر بدو ورود به استان یزد به همراه فرمانده سپاه الغدیر، جمعی از فرماندهان سپاه استان و مدیرکل بنیاد شهید با خانواده شهید محمد حسین آخوندزاده دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدارسردارغلامحسین غیب پرور ضمن ادای احترام به خانواده شهید به بیان خاطراتی از عملیات محرم پرداخت و گفت: این عملیات، عملیات بسیار سختی بود و منطقه عملیاتی که به تپه ۱۷۵ معروف بود مرتبا بین عراقیها و ما جابه جا میشد به گونهای که صبح این تپه در اختیار عراقیها بود و عصر ما آن را پس میگرفتیم.
وی خاطر نشان کرد: در این عملیات که چندین مرحله صورت گرفت بسیاری از رزمندگان ما به درجه رفیع شهادت رسیدند و برخی نیز مفقودالاثر شدند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان رشادتهای رزمندگان اسلام در این عملیات گفت: یگانهای زیادی در این عملیات حضور داشتند که بچههای یزد نیز حضوری ارزشمند داشته و جان فشانیها زیادی داشتند.
گفتنی است شهید محمد حسین آخوندزاده در عملیات محرم در آبان ماه سال ۱۳۶۱ به درجه رفیع شهادت رسید.