
غلامرضا حسن پور مسئول سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، در خصوص تفاهم نامه جدید این سازمان با اتحادیه های صنفی فروشندگان لوازم التحریر و سراجان اظهار داشت: یکی از مباحث مهمی که هر ساله در ایام مهرماه با آن مواجه هستیم، بحث تهیه لوازم تحریر برای دانش آموزان است که خانواده ها را به تکاپو می اندازد.
وی با بیان اینکه ترویج استفاده از کالای ایرانی با نقوش اسلامی- ایرانی، هدفی است که ما دنبال می کنیم، افزود: دو دغدغه را در این زمینه داریم، یک اینکه اجناسی که عرضه می شود ساخت ایران باشد و دوم مسئله پیوست فرهنگی و استفاده از طرح ها و نقوش ایرانی- اسلامی است.
مسئول سازمان بسیج تصریح کرد: در چندسال گذشته برخی تشکل ها و نهادهای مردم نهاد با این دغدغه مندی وارد میدان شده و کارهایی کرده اند و مجمع نوشت افزار ایرانی هم در همین جهت تأسیس شد و اقدامات ارزشمندی را انجام داد.
وی گفت: متأسفانه علی رغم تلاش های بسیاری که این تشکل های مردمی در زمینه ترویج نوشت افزار ایرانی انجام دادند، دیدیم که آنطور که انتظار می رفت لوازم و تحریر ایرانی در فروشگاه ها و مغازه ها عرضه نمی شود و عرضه آن ها صرفا به نمایشگاه های موقت محدود می شود. بر همین اساس ما در این موضوع اتحادیه های صنفی مرتبط را وارد میدان کرده ایم تا با یاری خداوند بتوانیم تحولی ایجاد کنیم.
حسن پور ادامه داد: در همین راستا تفاهم نامه ای مشترک میان سازمان های بسیج اصناف، بسیج دانش آموزی، بسیج فرهنگیان و این اصناف و مجمع نوشت افزار ایرانی- اسلامی منعقد شده است و امیدواریم با این اتفاق، در مرحله اول فروشندگانی که تمایلی برای عرضه این محصولات را دارند شناسایی شوند و اجناس مورد نیازشان تأمین شود.
مسئول سازمان بسیج اصناف در پایان اعلام کرد: سازمان بسیج دانش آموزی هم در تلاش است تا مجوز صدور بخشنامه ای تحت عنوان ممنوعیت استفاده از لوازم و تحریر با نقوش غیر اسلامی را از سوی وزارت آموزش و پرورش کسب کند.