۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۸:۱۴
کد خبر : 9030494
۱۲:۰۰

۱۳۹۷/۰۴/۰۷
استاد دانشگاه شهرکرد:

عزت نفس نوجوان عامل پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر است

عزت نفس نوجوان عامل پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر است
دکتر کاوه در جمع خانواده های کارکنان سپاه قمربنی هاشم علیه السلام گفت: بالا بردن عزت نفس در بین فرزندان یکی از راهکار های پیشگیری از مواد مخدر در بین نوجوانان است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ همایش بصیرتی و روشنگری خانواده های کارکنان سپاه قمربنی هاشم علیه السلام با محوریت مشاوره تربیت نوجوانان و آشنایی با آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد، در مجتمع لاله شهرکرد برگزار شد.

استاد دانشگاه شهرکرد در این همایش گفت: اعتیاد یک بیماری مزمن و عود کننده در مغز است که علیرغم عواقب زیان آور با دو ویژگی جستجوی وسواس گونه مواد و مصرف آن مشخص می شود .

عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد بیان کرد: با تفکیک مواد مخدر به سنتی و صنعتی افراد در اولین مصرف مواد مخدر صنعتی به آن معتاد می شوند و ترک آن مواد به نسبت مواد مخدر سنتی به دلیل ارتباط آن با مسائل روحی و روانی فرد بسیار سخت تر می باشد .

دکتر کاوه، خطر اعتیاد به مواد مخدر را در نوجوانان بسیار حائز اهمیت دانست و افزود : باید نگران نوجوانان باشیم؛ چرا که در این دوره با چالش های اجتماعی وموقعیت های تحصیلی جدیدی مواجه می شوند و علاوه برآن روحیه غیر قابل پیش بینی بودن، غیر قابل کنترل بودن و تبعیت شدید آنان از دوستان خود، خطر روی آوردن به مواد مخدر را در نوجوانان افزایش می دهد .

وی نوجوانی را دوره درگیری فرد برای تعیین هویت عنوان کرد و ادامه داد: نوجوانی سنی است که فرد درگیر هویت یابی است که دو واقعه مهم ازدواج و اشتغال را تجربه نکرده است و به لحاظ کمی از یازده یا دوازده سالگی شروع و در سن 18 سالگی پایان می یابد .

دکتر کاوه، بالا بردن عزت نفس در بین فرزندان توسط والدین را یکی از راهکار های پیشگیری از مواد مخدر در بین نوجوانان دانست و گفت: عزت نفس یک مقوله ی کلامی است که باید با کلام خوب عزت نفس فرزندان را بالا برد به همین منظور باید شیوه های گفت و گو کردن با فرزندان را یاد بگیریم  .

استاد دانشگاه شهرکرد تاکید کرد: ما والدین باید با نوجوانانمان حرف بزنیم، از آنها مشورت بخواهیم، علایق آنها را کشف کنیم، به آن ها دلگرمی بدهیم و برای ارتباط با آنها پیش قدم شویم .

سرهنگ پاسدار البرز لله گانی، مسئول معاونت امداد، درمان و بهداشت سپاه استان در حاشیه این همایش گفت: این همایش با حضور خانواده های کارکنان سپاه استان و به مناسبت هفته ی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد .

لله گانی بیان کرد: افزایش اطلاعات والدین از خصوصیات سن نوجوانی ، نحوه ی ارتباط والدین با نوجوانان و نقش آنان در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر در بین فرزندان ازمحورهای برگزاری این همایش بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید