۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:06
کد خبر : 9030716
۲۳:۴۲

۱۳۹۷/۰۴/۱۰
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران

حضور در جام جهانی بهترین اتفاقی بود که برای ما لرستانی‌ها افتاد

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: حضور در جام جهانی بهترین اتفاقی بود که برای ما لرستانی‌ها افتاد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، وحید امیری   امروز در آیین استقبال از ورزشکاران لرستانی تیم ملی فوتبال که با استقبال پر شور مردم همراه بود، بیان کرد: پوشیدن پیراهن پرسپولیس افتخاری است که نصیب هر فردی نمی‌شود و افتخار است دو لرستانی در دو سال پیاپی قهرمان لیگ برتر شدند.

وی ادامه داد: بعد از سه یا ۴ سال سختی من و علیرضا بیرانوند توانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم و امیدوارم که بهترین اتفاق ممکن برای من و پرسپولیس بی‌افتد.

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در ادامه گفت: راجع به پنالتی علیرضا بیرانوند باید بگویم که قبل از زده شدن پنالتی به علیرضا گفتم«برآر سیقت بام بیرش» و خوشبختانه این اتفاق هم افتاد.

امیری معتقد است: حضور در جام جهانی بهترین اتفاقی بود که برای ما لرستانی‌ها افتاد چون رونالدو ۵ دوره بهترین بازیکن دنیا شده و همچنین تیم ملی اسپانیا نیز قهرمان دنیا بود و تمام تلاش ما برای این بود تا پرچم ایران بالا برود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تلاش ما به خاطر سربلندی کشور و استانمان بوده است، افزود: استان لرستان استعدادهای زیادی دارد و تنها دغدغه فوتبال لرستان شرایط مالی است که امیدواریم با همت دوستان عزیز و مسوولان روزی برسد که در سطح لیگ برتر تیم داشته باشیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید