۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:53
کد خبر : 9031822
۰۸:۳۵

۱۳۹۷/۰۴/۱۲

کشاورزان قائمشهر 40 هکتار اراضی زراعی را به کشت گنجد اختصاص دادند

مدير جهاد كشاورزي شهرستان قائم شهر با اعلام این که 40 هکتار زمین‌های زراعی شهرستان قائم شهر به کشت کنجد اختصاص یافت گفت: به دلیل عملكرد بالا، این کشت مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مدير جهاد كشاورزي شهرستان قائم شهر با اعلام این که 40 هکتار زمین‌های زراعی شهرستان قائم شهر به کشت کنجد اختصاص یافت گفت: رقم تک شاخه ناز و محلی به عنوان ارقام کشت شده کنجد در این شهرستان بوده و رقم تک شاخه ناز به دلیل عملكرد بالا، مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است.
مجید جعفری با اشاره به توزیع 4 تن پتاس، 6 تن کود اوره و 4 تن فسفات میان بهره برداران کنجد كار شهرستان قائم شهر از پيش بيني متوسط عملكرد این محصول درهر هكتار هزار و 500 كيلوگرم خبر داد.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان قائم شهر افزود: این دانه روغنی، علاوه بر خواص غذایی و استحصال روغن از دانه آن برای روغن خوراکی، از تفاله کنجد نیز برای علوفه دام استفاده می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید