۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:13
کد خبر : 9033487
۰۹:۲۶

۱۳۹۷/۰۴/۱۷
رئیس هیئت مدیره مجمع قاریان تبریز:

پویایی و رشد، لازمه هر کار فرهنگی

رئیس هیئت مدیره مجمع قاریان تبریز، پویایی را لازمه هر کار فرهنگی دانست و تأکید کرد: پویایی و رشد، لازمه هر کار فرهنگی بوده و مسابقات قرآن نیز از این قاعده مستثنی نیست، به هرمیزان بر جذابیت فعالیت‎‏های قرآنی افزوده شود، مخاطبان آن نیز افزایش می‌‎یابند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی استان، حسین قربانی،  اظهار کرد: مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه معتبرترین مسابقات قرآنی کشور است که متسابقین می توانند در این آزمون قرآنی داشته های خود را محک بزنند.

وی، یادآور شد: برگزاری جلسات ارزیابی برای ارتقای کیفی رقابت های قرآنی یکی از اقدامات سازمان اوقاف استان است که بهتر است این امر را ادارات کل نیز سرلوحه کار خویش قرار دهند.

قربانی افزود: موسسات خوبی در سطح شهر تبریز مشغول آموزش به قاریان و حافظان هستند که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد درخشش این افراد در مسابقات کشوری باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید