۳۰ / فروردين / ۱۴۰۴ - 19 April 2025
14:13
کد خبر : 9034060
۱۰:۵۱

۱۳۹۷/۰۴/۱۹
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان خبر داد

برقراری 428 تماس با سامانه 125 همدان

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان گفت: روز 18 تیر ماه شهروندان 428 بار با سامانه 125 تماس گرفته‌اند که از این تعداد تماس 11 مورد منجر به عملیات شد.

برقراری 428 تماس با سامانه 125 همدانمحمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: طبق اعلام مرکز پیام و کنترل فرماندهی عملیات در 18 تیر ماه، 11 عملیات اطفای حریق و 7 عملیات امداد و نجات حاصل تلاش فرشتگان نجات همدان در 24 ساعت گذشته بوده است.

وی افزود: روز 18 تیر ماه شهروندان 428 بار با سامانه 125 تماس گرفته‌اند که از این تعداد تماس 11 مورد منجر به عملیات شد.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان تصریح کرد: همچنین 30 تماس جهت مشاوره و راهنمایی، 150 تماس اشتباه و متاسفانه 230 مورد ایجاد مزاحمت بوده است.

وی ادامه داد: عملیات‌های انجام شده در این تاریخ 11 مورد آتش سوزی شامل حریق چوب بری در روستای گراچقا، دو مورد حریق خودرو در شهرک مدنی و بلوار کولاب، انفجار گاز در اسلامشهر و هفت مورد حریق مراتع و پوشش گیاهی در بلوار ارم، هنرستان، سرگذر، پشت اتکا، شهرک فرهنگیان، باغ ایرانی و متخصصین بوده است.

بیاناتی عنوان کرد: همچنین هفت مورد عملیات امداد و نجات شامل عملیات امداد و نجات در حادثه واژگونی خودرو در بلوار نجفی، دو مورد عملیات امداد و نجات در حادثه اقدام به خودکشی در امامزاده عبدالله و شهرک الوند و چهار مورد مهار حیوانات در صدف، خیابان بوعلی، شورین و خیابان آزاد توسط آتش نشانان به انجام رسید.

وی ابراز داشت: تعداد دو نفر نجات یافته طی عملیات‌های مذکور گزارش شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید