۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:12
کد خبر : 9036590
۱۰:۱۴

۱۳۹۷/۰۴/۲۶
فرماندار سرپل ذهاب:

اوقات فراغت جوانان باید به سمت سالم سازی جامعه هدایت شود

فرماندار سرپل ذهاب گفت: اوقات فراغت جوانان یکی از دغدغه های مهم مسئولین است که باید با رویکرد ارتقایی به سمت سالم سازی جامعه هدایت شود.

محبت جمالی نیا در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری بسیج از سرپل ذهاب،   اظهار داشت: گذران اوقات فراغت همانطوری که متأثر از فرهنگ و جامعه است در ساختار جامعه و فرهنگ نیز اثر می گذارد و به مرور زمان موجبات تغییرات اجتماعی را فراهم می آورد، بطوریکه با برنامه ریزی صحیح و حساب شده و مناسب برای اوقات فراغت افراد جامعه می توان به توسعه ملی رسید.

 

وی اوقات فراغت را به عنوان یکی از بزرگترین دغدغه‌های جامعه یاد کرد و افزود: همواره تمامی دغدغه مسئولین شهرستان ایجاد برنامه‌های مناسب دراین زمینه می باشد.

 

فرماندار شهرستان گفت: متنوع بودن خلاقیت‌ها در ارائه برنامه‌ها می تواند نقش موثری در تدوین برنامه‌های اوقات فراغت برای جوانان داشته باشد.

 

وی تاکید کرد: بسیار ضروری است که برنامه های جامعی در جهت پرکردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تهیه و تنظیم شود و این مهم باید با همکاری و مشارکت نهادهای ذیربط در بهره وری و بارورسازی این فرصت ها، زمینه پیشگیری از هر نوع آسیب پذیری را در ایام فراغت نوجوانان و جوانان محقق گردد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید