۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:12
کد خبر : 9036878
۰۸:۲۱

۱۳۹۷/۰۴/۲۷
در پایگاه جواد الائمه (س) از ناحیه روح الله یزد مطرح شد:

عبادت؛ یکی از اهداف خلقت انسان

پایگاه جواد الائمه (س) از ناحیه روح الله یزد، به منظور آشنایی جوانان و نوجوانان با مسائل شرعی و احکام؛ اقدام به برگزاری کلاس نمود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد؛ حجت الاسلام والا در این کلاس گفت:یکی از اهداف خلقت انسان، عبادت پروردگار است و این به طور صریح در قرآن کریم به کرار آمده است. نماز عالی‌ترین و بهترین حالت نزدیکی به خداوند است. برای این که یک کودک، از همان ابتدا با این فریضه‌ی بزرگ الهی اخت و انس بگیرد لازم است تا از همان ابتدا روش‌هایی معقول و پسندیده جهت جذب آنان به نماز خواندن اجرا نماییم. این روش‌ها به طور کلی درچهار حیطه: خانه، مدرسه، مسجد و جامعه جای می‌گیرد.  هر کدام یک از این بخش‌ها به طور مستقل وظایفی در این رابطه بر عهده دارند که این وظایف وقتی ثمربخش و نتیجه بخش خواهند شد که این چهار حیطه در ضمن اینکه مشغول به انجام وظایف خود هستند، از طرف دیگر با سایر بخش‌ها به طور مکرر و مداوم همکاری و هماهنگی داشته باشند و گرنه نتیجه‌ی به دست آمده چندان جالب نخواهد بود.
وی افزود:برخورد نامناسب برخی از کارگزاران مساجد، عدم انجام وظایف برخی از خانواده‌ها  و مدارس در قبال یک کودک و یک نوجوان، نبودن برنامه‌ی جذاب و متنوع در برخی از بخش‌ها برای جذب کودکان و نوجوانان و خیلی عوامل دیگر باعث می‌شود تا جوانان و نوجوانان از نماز دور شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید