۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
05:54
کد خبر : 9037142
۰۸:۳۵

۱۳۹۷/۰۴/۳۱
نماینده مردم یزد در مجلس در گفت و گو با «بسیج» مطرح کرد

عدم تقابل فرهنگ کشور با گردشگری

موسوی گفت: فرهنگ ما نباید تقابل با گردشگری داشته باشد، بدین منظور که گردشگر برای سفر به شهر یا کشوری باید فرهنگ آن کشور را رعایت کند.
سید ابوالفضل موسوی نماینده مردم یزد در مجلس در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج، پیرامون چالش‎های صنعت گردشگری کشور و نیز ظرفیت‎ها و کاستی‎های این هنر و صنعت عنوان کرد: کشور ایران کشوری پرجاذبه و با توجه به پیشینه تاریخی کشوری کهن است.

وی بیان کرد: ایران می‎تواند جاذب گردشگری داخلی باشد، بدین منظور که کمترین گردشگر داخلی به خارج فرستاده و از خروج سرمایه از کشور جلوگیری شود.

موسوی تصریح کرد: بایستی به زیر ساخت‌های صنعت گردشگری کشور اهمیت داده شود تا بتواند جاذب گردشگران داخلی و خارجی باشد.

وی بیان کرد: صنعت گردشگری به اشتغال زایی کمک کرده و از طرفی نیز با ورود گردشگران می‎توان صنایع دستی کشور را به نمایش گذاشت.

موسوی عنوان کرد: کشور ایران دارای صنایع دستی مختلف اعم از چوب، سرامیک و پارچه است که خود می‌تواند موجب رونق صنعت گردشگری شود.

وی بیان کرد: باید زیرساخت‏های لازم در داخل شهر‌های جاذب گردشگر اعم از هتل، وسایل و امکانات رفاهی فراهم باشد.

موسوی در پایان گفت: فرهنگ ما نباید تقابل با گردشگری داشته باشد، بدین منظور که گردشگر برای سفر به شهر یا کشوری باید فرهنگ آن کشور را رعایت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید