۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:12
کد خبر : 9038560
۰۸:۵۷

۱۳۹۷/۰۵/۰۱
معاون امور اقتصادی استاندار قزوین اعلام کرد:

خرید ۱۹۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان

حبیبی عنوان کرد: از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۱۹۰ هزار تن گندم و ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن کلزا از کشاورزان قزوین خریداری شده است.

منوچهر حبیبی معاون امور اقتصادی استاندار قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین با بیان اینکه خرید تضمینی گندم و جو از اواسط خرداد ماه در قزوین آغاز شده است، بیان کرد: تا کنون ۱۹۰ هزار تن گندم و ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن کلزا از کشاورزان قزوین خریداری شده است.
وی گفت: با توجه به دستورالعملی که در راستای خرید تضمینی گندم، جو و کلزا مطرح بوده، روند کار بسیار مطلوب و در حال انجام است.
معاون امور اقتصادی استانداری قزوین اظهار کرد: تا به امروز بیش از ۱۱۳ میلیارد تومان، میزان پرداختی به گندمکاران و میزان پرداختی به کلزاکاران مبلغ ۱۳ میلیارد تومان است.
این مسؤول در پایان از همکاری سازمان جهاد کشاورزی، شرکت غله، فرمانداران و شبکه وسیع حمل و نقل استان قزوین قدردانی کرد.
1010/ت20/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید