۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
13:01
کد خبر : 9038728
۱۴:۱۲

۱۳۹۷/۰۵/۰۱

صادرات 5 میلیون دلار خوراک ماهی

مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از پنج میلیون دلار خوراک آبزیان مرغوب طی سه ماه نخست سال جاری به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ ذبیح‌الله غریب اظهار کرد: بیش از پنج میلیون دلار خوراک آبزیان مرغوب طی سه ماه نخست سال جاری در ۷۰  نوع متنوع به کشورهای ارمنستان، تاجیکستان، گرجستان، ترکیه، لبنان و جمهوری نخجوان صادر شده است.

وی با اشاره به تولید سالیانه ۸۰ هزار تن معادل ۶۰ درصد خوراک آبزیان کشور در چهارمحال و بختیاری، افزود: سال گذشته بیش از 6 هزار و ۷۰۰ تن خوراک آبزیان از این استان به خارج از کشور صادر شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بزرگترین واحد تولید خوراک آبزیان خاورمیانه در شهرک صنعتی شهرکرد با 6 خط تولید در دو واحد مجزا فعال است که روزانه ۳۰۰ تن انواع خوراک آبزیان سردآبی و گرمابی را تولید می‌کند و 15 درصد آن به خارج از کشور صادر می‌شود.

غریب ادامه داد: متخصصان واحدهای صنعتی استان توانستند در کمتر از ۱۰ سال زنجیره تولیدی و صنعتی را در شیلات و آبزیان تکمیل کنند.

گفتنی است؛ چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه بیش از ۲۴ هزار تن ماهی سردابی رتبه نخست پرورش ماهی قزل‌آلای کشور را دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید