۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:59
کد خبر : 9040972
۰۸:۳۰

۱۳۹۷/۰۵/۱۴
خواهر شهید محبوب نواز در گفت‌وگو با «بسیج»:

سپاه و بسیج در مواقع بحران در کنار انقلاب اسلامی بوده است

خواهر شهید گفت: از زمان تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکنون، در هر زمینه ای که انقلاب با مشکل مواجه شده یا مورد تهدید قرار گرفته، سپاه و بسیج وارد شده و مأموریتشان را به بهترین شکل ممکن انجام داده اند.

خواهر شهید قدرت محبوب نواز در گفت و گو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری بسیج با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران از هیچ تهدید داخلی و خارجی، ترسی به خود راه نمی دهد، گفت: کشورهای همسایه ایران،از نبود امنیت در کشورشان حسرت می خورند و ایران تنها کشوری است که در منطقه از یک امنیت دائمی برخوردار است و دلیل عمده آن، وجود ولایت فقیه و نهادهای ارزشی و انقلابی است که برای امنیت کشور، تلاش گسترده ای انجام داده اند.


وی ادامه داد: از زمان تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکنون، در هر زمینه ای که انقلاب با مشکل مواجه شده یا مورد تهدید قرار گرفته، سپاه و بسیج وارد شده و مأموریتشان را به بهترین شکل ممکن انجام داده اند و در حال حاضر هم این نهاد انقلابی از هر جهت آماده دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید