۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
18:57
۱۷:۱۱

۱۳۹۷/۰۵/۰۸
گزارشی از یک روز جهادی ؛

دانشجویان بسیجی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

از سربالایی های دهنه ی زیبای زرین گل عبور کرده و به نزدیک مسجد روستای شیرین آباد می رسیم.مسجدی که میزبان این اردوی جهادی است ، داخل مسجد تکاپوی کودکان را می بینیم که دور دانشجویان بسیجی جمع شده اند و هر یک مشغول یادگیری و انجام کارهای خود هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ، اردوي جهادي را می توان در كلام امام خامنه ای جستجو كرد:"میل به خدمت به مردم و تحمل سختی‌های آن، نقطه‌ئی نورانی در باطن انسان است؛ آن را هر چه میتوانید در جان خود گسترش دهید و نگذارید آفتها: سودجوئی، خودنمایی، تنبلی و ... آن را گِل‌اندود كند." (۱۳۹۲/۰۵/۲۸)

تقریبا چند روز گذشته بود که متوجه حضور دانشجویان بسیجی شهرستان علی آباد کتول در روستای شیرین آباد این شهرستان شدیم و زمانی که نام این حضور در روستا "اردوی جهادی" معرفی شد ، بیشتر از گذشته مصمم گشتیم که بتوانیم از نزدیک فعالیت های این جهادگران را مشاهده کنیم و سریعاً با هماهنگی های صورت گرفته با مسئول بسیج دانشجویی استان ، مسئول بسیج سازندگی ناحیه دانشجویی استان و تعدادی از خبرنگاران در منطقه مورد نظر حضور یافتیم.

وارد روستا که شدیم چند متر آن طرف تر بنری در مجاورات مسجد نگاهمان را بخود جلب کرد ، بنری که مزین است به نام یک شهید مدافع حرم استان گلستان ؛ " محل استقرار اردوی جهادی شهید قاسم غریب "

 بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

داخل مسجد شدیم ، تکاپوی بچهای پسر و دختر را می بینیم که دور مربیان خود جمع شده اند و هر یک مشغول یادگیری و انجام فعالیت های محوله هستند.

و البته در کنار آنها خواهران دانشجوی بسیجی که هر کدامشان بعد از گذراندن دوران امتحانات درسی ، آمده اند که در امتحان خود ساختگی شرکت کنند و البته در این راه آنچه را که از زندگی آموخته اند در اختیار اهالی روستا نیز قرار دهند.

هر یک مشغول آموزش به بچه های حاضر در کلاس های آموزشی هستند. در گوشه ای کلاس احکام و قرآن ، در گوشه ای دیگر کلاس های نقاشی و ....

دانشجویان بسیجی که با میل به خدمت به مردم در این مکان حضور پیدا کرده اند ؛

بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

برای آگاهی بیشتر از جزییات این اردوی جهادی به سراغ خانم اصلانی مسئول اردوی جهادی قاسم غریب رفتیم تا با جزییات این طرح آشنا شویم. 

خانم اصلانی شروع این دوره ی جهادی را از تاریخ 1 مرداد ماه عنوان کرد و گفت:این اردوی جهادی تا تاریخ 13 مرداد ادامه خواهد داشت و عمده فعالیت های این دوره نیز کارهای مشاغل خانگی از قبیل چرم دوزی ، نقاشی به روی چوب و شیشه ، بافندگی و... خواهد بود.

بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

مسئول اردوی جهادی قاسم غریب در ادامه افزود: علاوه بر کلاس های مشاغل خانگی ، کلاس های احکام ، قرآن ، کلاس های ورزشی و فرهنگی و بهداشتی ، اقتصاد مقاومتی توسط جهادگران خواهر بسیجی برگزار می شود.

اصلانی با بیان اینکه ورود و مراسم افتتاحیه ی این گروه جهادی همزمان با جشن ولادت امام رضا(ع) بود ، بیان کرد: قرار است اولین یاواره شهدای روستا در روز پنجشنبه مورخ 11 مرداد 97 با کمک جهادگران بسیجی و اهالی روستا برگزار شود ،و از دیگر فعالیت هایی که میتوان به آن اشاره کرد اکران فیلم در مسجد برای اهالی روستا است.

 مسئول اردوی جهادی قاسم غریب یکی دیگر از فعالیت های این گروه را مراسمات خانه به خانه عنوان و تصریح کرد: این مراسم به صورتی است که صبح ها در یک خانه و ظهر ها در خانه ای دیگر با حضور و استقبال بی نظیر اهالی محترم روستا مجالس روضه و یا جشن و مولودی خوانی و تدریس احکام برگزار می شود.

 بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

بسیجیان دانشجوی علی آباد ، میل به خدمت به مردم

 

 در ادامه گزارشی از یک روز جهادی  را مشاهده می کنیم :

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید