۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:53
کد خبر : 9045460
۰۵:۴۶

۱۳۹۷/۰۵/۲۱
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اشکذر

روز خبرنگار، نماد همیشگی گام نهادن در مسیر آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی با سلاح قلم است

بسیج اشکذر: سرهنگ سید اسدالله امامی فرمانده ناحیه اشکذردر مصاحبه‌ای با بسیج گفت: حال اگر چه ۱۷ مرداد ماه را به پاس عروج آگاهانه‌ی شهیدی گران سنگ، روز خبرنگار نامیده‌اند، اما نه "محمودصارمی" و نه همه‌ی آن شهیدان، جانبازان و آزادگان خبرنگاری که برشمردیم، که همه‌ی شهیدان و ایثارگران ایران اسلامی، اهل قلم بودند و آگاهی بخش. شهیدانی که باایثار هستی خود، هست ما را رقم زدند.
روز خبرنگار، نماد همیشگی حق‌بینی و حق‌نویسی و گام نهادن در مسیر آگاهی بخشی و نیک‌اندیشی واطلاع‌رسانی با سلاح قلم است و عشق خبرنگاران به عنوان سربازان فعال جبهه فرهنگی، همواره به عنوان جریان‌سازان بزرگ جامعه و وجدان‌های بیدار زمانه‌ی تدبیرو امید، به شمار می‌آیند.
ایشان درادامه ایراد نمودندامروزه هنگامی که نامی از ایثار و شهادت به میان می‌آید، راه پیموده شده‌ی آنان، ندای بلند قلم‌های سرخی را نوید می‌دهد که هزاران هزار واژه و رویداد نانوشته را در خود به تصویر می‌کشد، روایت‌های واقعی و باید اهل قلم و خبرنگار حقیقت‌جو و حقیقت‌یاب باشی تا فهمش برایت آسان نماید.
به یاد داشته باشیم که اگر قدم آگاهانه و هدفمند صد‌ها هزار شهید و ایثارگراین دیار نبود. هیچ قلمی، توان قدم زدن در این بازار آشفته‌ی نابرابری و ناامنیجامعه‌ی رنگارنگ بی‌پروا را نداشت؛ و باید گرامی بداریم قلم‌های خبرنگاران حماسه آفرینی را که قدم‌هایشان همگام و در مسیر حرکت تاریخ‌ساز و ماندگار شهیدان همیشه شاهد این دیار، در حرکتاست و با رعایت حریم قلم و اندیشه، بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح می‌دهند.
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید