۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:02
کد خبر : 9047916
۱۳:۵۱

۱۳۹۷/۰۵/۲۷
رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین:

نماز تبلور بندگی انسان است

حجت الاسلام موسوی گفت: تبلور بندگی خدا در نماز است و این امر در درست خواندن نماز خلاصه می شود. اهمیت نماز در مقایسه با سایر اعمال انسان تشریح می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، آئین افتتاح طرح عملی نماز کلید بهشت، صبح امروز با حضور مسوولان و معاونان اداره کل آموزش و پرورش در سالن اجتماعات کانون رشد مینودر برگزار شد.

حجت الاسلام سید قریش موسوی رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین بیان کرد: این جلسه به عنوان طرح آموزش عملی نماز است که در حال اجرا می باشد.

وی گفت: طرح آموزش عملی مدارس در بین دانش آموزان از سال ۷۳ در استان قزوین شروع شد و در حال حاضر در کشور در حال اجراست و طرح آموزش سوادآموزان از سال گذشته در نهضت سوادآموزی نیز در حال اجرا می باشد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین اظهار کرد: موقعی که سوادآموزی می کنید جهت را هم بیاموزید که جهت همان فطرت انسان است. فطرت پاک را که بندگی خداست در کنار آموزش خواندن و نوشتن به سوادآموزان بیاموزید.

حجت الاسلام موسوی افزود: تبلور بندگی خدا در نماز است و این امر در درست خواندن نماز خلاصه می شود. اهمیت نماز در مقایسه با سایر اعمال انسان تشریح می شود.

وی در ادامه این مراسم عنوان کرد: هدف، حکمت و وجوب نماز، مراتب نماز، مشکلات انسان در ادای فریضه ی نماز، راهکارهای رفعت بخشی به جایگاه نماز، موانع قبول شدن نماز و شیوه های معرفتی برای قبولی نماز را شما آموزش دهندگان به سوادآموزان بیاموزید.

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید