به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه ارزوئیه در نشست رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج سپاهیان حضرت محمد رسول الله ۲ در جمع فرماندهان پایگاه ها و پایوران ناحیه سپاه ارزوئیه ضمن اشاره بر اینکه یکی از وظایف سازمان بسیج سازندگی،رسیدگی به نقاط محروم شهرستان است، بیان کرد: طی این رزمایش گروه های جهادی بسیج سازندگی خدمت رسانی در عرصه های عمرانی، فرهنگی و اقتصاد مقاومتی را در قالب قرارگاه خدمت رسانی و محرومیت زدایی بسیج سازندگی سپاه شهرستان در دستور کار قرار داده اند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارزوئیه رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج را با هدف نشان دادن صلابت بسیجیان و ظرفیت مردمی نیروهای بسیجی که نقطه ی عطف سپاه هستند عنوان کرد و بیان نمود: این رزمایش گردان محور می باشد و در اردوگاه های تبیین شده انجام می گیرد.
وی همچنین آمادگی نیروهای بسیجی برای نشان دادن اقتدار نظامی را از دیگر اهداف رزمایش برشمرد و تصریح نمود: برنامه های دفاع از کوی و برزن و برنامه های میدانی ضد اغتشاشات به صورت نمایشی در این رزمایش اجرا خواهد شد.
سرگرد پاسدار رضا اسماعیل کاخ در ادامه خاطر نشان کرد: این رزمایش در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۲۴ و ۲۵ شهریورماه با "شعار وحدت،ایستادگی و پیشرفت" با حضور گردان بیت المقدس و همچنین در صبحگاه یکشنبه با ملحق شدن گردان الزهرا(س) به رزمایش به حول قوه ی الهی انجام میشود.
وی با بیان اینکه رزمایش توسط گردان های حوزه محور اداره می شود،برگزاری کامل رزمایش را توسط گردان برشمرد و هماهنگی، آمادگی و وحدت را از اصول تحقق این رزمایش دانست و بیان کرد: اعزام بسیجیان گردان به منطقه ی رزمایش در قالب ستون کشی در سطح شهر به منطقه ی اردوگاه رزمایش می باشد.
فرمانده ناحیه ی مقاومت سپاه ارزوئیه در ادامه با اشاره بر اینکه رزمایش در ماه محرم انجام می گیرد آن را در امتداد قیام عاشورایی مطرح نمود و خاطر نشان کرد: رزمایش با برنامه ی رزمی و فرهنگی،کلاس های آموزشی و دفاعی همراه می باشد که صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در روز یکشنبه از برنامه های ویژه این رزمایش است.
وی در پایان از همکاری های انجام گرفته از سمت امام جمعه،مسئولین اجرایی شهرستان،فرماندار،نیروی انتظامی و اعضای شورای تامین و شورای اداری شهرستان و مدیر عامل معادن اسفندقه تشکر نمود.