به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول تربیت بدنی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام گفت: تیم مقاومت استان چهارمحال و بختیاری به مدت 5 روز میزبان مسابقات فوتسال مرحله دوم لیگ دسته یک جوانان کشور می باشد.
احمد اله وردی بیان کرد: این مسابقات به صورت دوره ای برگزار می شود و در پایان این مرحله دو تیم که بیشترین امتیازات را کسب کنند به لیگ برتر فوتسال جوانان کشور راه خواهند یافت.
این مقام مسئول اظهار کرد: در این مرحله 6 تیم ستارگان طلایی زنجان، سن ایچ ساوه، فراز شاهین اصفهان، غدیر اقلید، آذرخشبند بندرعباس و مقاومت شهرکرد حضور دارند.
وی در پایان گفت: تیم مقاومت شهرکرد تاکنون در این مرحله موفق به کسب یک پیروزی و یک تساوی شد. تیم مقاومت شهرکرد در رقابت با سن ایچ ساوه متحمل یک شکست شده است.
گفتنی است: در پایان این مسابقات، تیم آذرخش بندرعباس با 13 امتیاز به عنوان تیم نخست، سن ایچ ساوه با 9 امتیاز به عنوان تیم دوم و فراز شاهین اصفهان با 9 امتیاز به عنوان تیم سوم معرفی شدند.