۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:23
کد خبر : 9056658
۰۸:۱۸

۱۳۹۷/۰۶/۲۱
در شهرستان سرباز برگزار شد:

نشست بصیرت افزایی ویژه هادیان سیاسی در سرباز

کارشناس فرهنگي و تبليغي اداره تبليغات اسلامي سرباز گفت: بسيجي بايد هوشيار، بصير و آگاه به مسائل روز باشد تا جواب فتنه ها و نقشه هاي دشمن را بدهد.

به گزارش خبرنگار بسیج از سرباز، حجت الاسلا محمد امین عبدالهی، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات  اسلامی شهرستان سرباز  در نشست بصیرت افزایی که با حضور پاسداران، بسیجیان و فرمانده هان حوزه های مقاومت بسیج در نماز خانه ناحیه سپاه شهرستان سرباز برگزار شد،گفت: براساس تعالیم اسلامی برنامه‌ریزی هر فرد در زندگی و مدیریت زمان او باید به گونه‌ای باشد که هر روز او از روز قبلش و حتی هر لحظه او از لحظات قبلش بهتر و بالاتر باشد و به عبارت دیگر در زندگی خود در مسیر صعودی و به سمت کسب کمالات الهی حرکت کند.

وی افزود: اگر انسان بخواهد در زندگی‌اش به موفقیت برسد می‌بایست ساعات شبانه‌‏روز خود را به چهار قسمت تقسیم کند، ابتدا قسمتی از وقت خود را براى مناجات به خدا اختصاص دهد، بخش دیگری از وقت و زمان خود را به امرار معاش برای خود و خانواده برنامه‌ریزی کند، زمانی را براى معاشرت با برادران و دوستان مورد اعتمادى که عیب‌هایش را به او گوشزد می‌کنند و در باطن به او علاقه دارند در نظر بگیرد و در آخر قسمتی از زمان خود را براى لذت بردن از کار‌های حلال اختصاص دهد.
 
عبدالهی بیان کرد: بسیجی باید هوشیار، بصیر و آگاه به مسائل روز باشد تا جواب نقشه‌ها و فتنه‌های دشمن را بدهد.

کارشناس فرهنگی و تبلیغی اداره تبلیغات اسلامی سرباز ادامه داد: امروز مشکلات معیشتی مردم و کشور عزیزمان زیاد است و دشمن می‌خواهد از این فرصت استفاده بکند و به کشور ضربه بزند، اما دشمن بداند مردم و جوانان این جامعه بصیر و هوشیار هستند و مردان مقاومت و شهادت هستند و دشمن هیچ غلطی نمی‌کند.

این مسئول در پایان خاطر نشان کرد: وعده خداوند بر این است که گروه حزب الله پیروز هستند و باطل نابود شدنی است و طبق فرمایش مقام معظم رهبری با صبر و استقامت از مشکلات عبور خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید