به گزارش خبرگزاری بسیج از کاشان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ناحیه کاشان درحاشیه این رزمایش با رژه نیروهای بسیجی از میادین اصلی شهر به طرف سپاه کاشان و شرکت در صبحگاه مشترک برگزارشد در گفتگو با خبرنگاران گفت: بسیجیان کاشان از گردانهای بیت المقدس، کوثر، امام علی (ع) و امام حسین (ع) این شهرستان در این رزمایش حضور داشند.
سرهنگ پاسدار مرتضی عمومهدی، افزود: این رزمایش در دو بخش عمومی و تخصصی به مدت دو روز با هدف دفع و خنثی کردن توطئههای دشمنان برگزار شد.
وی افزود: رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان حضرت محمد رسول الله (ص) در بخش عمومی با حضور بسیجیان در سطح شهرستان و نمایش اقتدار آنها و در بخش تخصصی با حضور آنها در اردوگاه با هدف آشنایی تئوری و عملی با مباحث امنیتی و دفاعی برگزار شد.
به گفته وی، مراسم صبحگاه مشترک این رزمایش با سخنرانی سردار قریشی فرمانده گروه نهم پدافند هوایی در سپاه کاشان انجام شد.
شایان ذکر است: رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان حضرت محمد رسول الهی (ص) در دارالمومنین کاشان باحضورفرماندهان نظامی وانتظامی، معاون استانداروفرماندارکاشان، مسئولین ادارات ونهادهای این شهرستان آغاز شد.