۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
05:24
کد خبر : 9060821
۰۹:۳۹

۱۳۹۷/۰۷/۰۲
مدیرکل بهزیستی استان قزوین

مربیان مهاد کودک، الگوهای رفتاری مثبتی را به نونهالان ارائه دهند

وارثی عنوان کرد: کودکان، بسیاری از آموزه ها را از طریق رفتار الگوبرداری می کنند بنابراین رفتار مربیان باید مناسب شأن آنها بوده و الگوهای رفتاری مناسبی را ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، علیرضا وارثی در آئین آغاز سال تحصیلی جدید که در مهد کودک مدادرنگی برگزار شد بیان کرد: امروز روز اول بهار علم و تربیت است و تکلیف همه ما در تربیت و آموزش آموزه های دینی و تربیتی و همه مهارتهایی که ضرورت دارد تا نسل جدید بیاموزد از امروز در مجموعه های آموزشی آغاز می شود.

وی گفت: باید با طراحی متنوع در قالب پکیج های آموزشی و دینی بتوانیم این نوگلان را به نقطه ای از توانایی برسانیم که مدیریت آینده کشور به آنها سپرده شود.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین اظهار کرد: دو مولفه مهم در این امر دخیل است که یک مولفه طراحی برنامه های مناسب از جانب مسوول و موسس مهاد و مولفه بعدی الگوپذیری کودکان از رفتار مربیان است.
وارثی عنوان کرد: کودکان، بسیاری از آموزه ها را از طریق رفتار الگوبرداری می کنند بنابراین رفتار مربیان باید مناسب شأن آنها بوده و الگوهای رفتاری مناسبی را ارائه دهند.

وی افزود: ارتباط مهاد کودک با خانواده ها بسیار مهم است چرا که وجود این ارتباط موجب کاهش آسیبهای اجتماعی شده و اگر مهاد و خانواده ها در کنار یکدیگر قرار گیرند یقینا خروجی این امر خانواده خوب، جامعه خوب و کشور خوب خواهد بود.
1010/\30/f


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید