۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
03:12
کد خبر : 9064121
۱۲:۲۶

۱۳۹۷/۰۷/۰۹
دکتر قیصری

اندیشکده‌های راهبردی باید مسئله‌محور باشند

دکتر نورالله قیصری دبیر شورایعالی اندیشکده‌های بسیج اساتید در دیدار با استاندار هرمزگان ، گفت: ضرورت کمک‌های مسئولان اجرایی ارشد در استان به اندیشکده‌ها، بدلیل شناخت تخصصی ای است که از مشکلات واقعی استان دارند.

اندیشکده‌های راهبردی باید مسئله‌محور باشند

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، دکتر نورالله قیصری دبیر شورایعالی اندیشکده‌های بسیج اساتید در دیدار با استاندار هرمزگان ضمن برشمردن اهداف اصلی تاسیس اندیشکده‌های راهبردی بسیج اساتید گفت: قراری که ما با مسئولان استانی بسیج اساتید گذاشته‌ایم این است که اندیشکده‌های راهبردی باید مسئله‌محور باشند و کمک کنند به حلّ مشکلات ملّی و استانی.

افرادی هم که بیشترین شناخت را از مشکلات واقعی کشور و استان دارند، مسئولان ارشد اجرایی کشور و استان هستند.ازاین‌رو کمک استاندار محترم و نگاه حمایتی ویژه ایشان به حلّ مشکلات استان حائز اهمیت خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید