به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ؛ششم مهرماه همزمان با برگزاری مسابقات لیگ بسکتبال مردان استان مرکزی درسالن ورزشی امام خمینی (ره) شهرستان اراک و طی رقابت بین تیم های نبوغ سرمایش و مهراراک ، شاهد حضور و داوری خانم در این مسابقه بودیم .
حضور داور زن درمسابقات بسکتبال بزرگسالان استان در حالی رخ داده که این موضوع نشان از بی توجهی و غفلت مسئولین هیات بسکتبال استان دارد ؛ این درحالیست که داوران مطرح و مجربی در بخش آقایان وجود دارند ، که به علت اختلاف نظر با سیاستهای اجرایی هیات بسکتبال استان مورد استفاده قرار نمی گیرند.
این حرکت درشرایطی رخ داده که رسانه های معاند نظام اسلامی به دنبال فضا سازی و بهره برداری در خصوص از بین رفتن ارزشهای اسلامی در ورزش کشور هستند .
لازم بذکراست چنین اتفاق مشابهی نیزسال گذشته و در جریان مسابقات سه نفره بسکتبال بزرگسالان استان رخ داده و اگر برخورد قاطع با متخلفان صورت گرفته بود ،امسال شاهد تکرار دوباره آن نبودیم.
در رابطه با این اتفاق آقای فراهانی رییس هیات بسکتبال استان مرکزی در گفت و گو با بسیج، اظهار بی اطلاعی نموده و از کلیت ماجرا خبردار نیست.
وی در ادامه گفت :البته در تهران به آقایان مجوز تماشای بازیهای بانوان داده شده ، ولی در کل این عمل را خلاف قانون برشمرده و گویا شدند که حتما در اولین فرصت با خاطی یا خاطیان برخورد خواهد شد.
وی در حالی این موضوع را خلاف قانون دانست که در سال گذشته و در مسابقات ۳ به ۳ بزرگسالان نیز از داوران زن استفاده شده، که خود ایشان درآن مسابقات حضور داشته و گویا با این موضوعات در عمل مخالفت چندانی ندارند.
انتهای پیام/