۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:14
کد خبر : 9065506
۱۰:۵۸

۱۳۹۷/۰۷/۰۲
آیت الله مکارم شیرازی:

عوامل حادثه تروریستی اهواز با پاسخ کوبنده به سزای اعمالشان برسند

یکی از مراجع تقلید با صدور پیامی شهادت گروهی از ارتشیان، سپاهیان و مردم در حادثه تروریستی اهواز را تسلیت گفت و اعلام کرد: امیدواریم با همت مسئولان عوامل آن هر چه زودتر با پاسخ کوبنده به سزای اعمالشان برسند و این گروه تروریستی را ریشه کن سازند.
عوامل حادثه تروریستی اهواز با پاسخ کوبنده به سزای اعمالشان برسند
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، در پیام آیت الله مکارم شیرازی آمده است: حادثه اسف بار حمله تروریستی در اهواز که منجر به شهادت گروهی از ارتشیان و سپاهیان عزیز، مردم عادی و حتی کودک خردسال و مجروح شدن عده بیشتری شد را به شدت محکوم می‌کنیم.

در این پیام اضافه شده است: این ترور کور که نه قهرمانی بود و نه شجاعت و مبارزه، بلکه صددرصد ناشی از حماقت بود به گونه‌ای شد که سبب نفرت عمومی همه مردم کشور، بلکه همه ملت‌های آزاده جهان و مخصوصا اهالی شجاع، فداکار و با ایمان خوزستان شد.

در این پیام تصریح شده است: شگفتی در اینجاست چگونه آن‌ها اعلام می‌کنند عامل آن ما بودیم و این همه نفرت و ذلت را برای خود می‌خرند؟

در پیام آیت الله مکارم شیرازی تاکید شده است: این حادثه اسفناک نشان داد که همه مسئولین باید بر هوشیاری خود بیفزایند و از تکرار این گونه حوادث به شدت جلوگیری کنند. ما به همه خانواده‌هایی که عزیزان خود را در این حادثه از دست دادند صمیمانه تسلیت می‌گوییم و شفای عاجل مجروحان را از خداوند مسئلت داریم.

بر اساس این گزارش در پی حادثه تروریستی اهواز که منجر به شهادت جمعی از نیرو‌های نظامی و مردم بی گناه شد امروز در کشور عزای عمومی اعلام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید