۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
01:52
کد خبر : 9065721
۲۰:۲۵

۱۳۹۷/۰۷/۱۴

نام نویسی هزار و ۹۸۳ سواد آموز در استان

معاون سوادآموزی آموزش وپرورش استان گفت: ازنام نویسی هزار و ۹۸۳ سواد آموز در استان زمان شروع ثبت نام تاکنون از این تعداد ۷۶۴ نفر در دوره سوادآموزی،۵۶۵ نفر در دوره انتقال و ۶۳۲ نفر در دوره تحکیم سواد برای امسال نام نویسی کرده اند.
سیدحمدالله خواهش نیک افزود: نام نویسی از بی سوادان وکم سوادان ۱۰ تا ۴۹ سال در دوره‌های سوادآموزی وتحکیم تا پایان آذر و در دوره انتقال تا ۱۵ آبان ماه در واحد‌های سوادآموزی آموزش وپرورش ادامه دارد.
وی سهمیه ابلاغی به استان برای ثبت نام دوره‌های سوادآموزی را ۵ هزار و ۶۳۵ نفر اعلام و اضافه کرد:سهمیه امسال نسبت به پارسال هزار نفر افزایش یافته است.
خواهش نیک گفت: به لحاظ تعداد نام نویسی یاسوج، دهدشت، دنا ودیشموک بیشترین تعداد و مارگون، چرام، لوداب و لنده کمترین تعداد ثبت نام را دارند.
وی خاطرنشان کرد:براساس سرشماری سال ۹۵ میزان باسوادی جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال استان ۹۲ و ۷ دهم درصد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید