۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:09
کد خبر : 9066108
۱۶:۰۳

۱۳۹۷/۰۷/۱۵
فرمانده بسیج مرکز مقاومت بنیاد شهید و امور ایثارگران :

مهم‌ترین عناصر قیام کربلا را رزمندگان ما در دفاع مقدس خلق کردند

فرمانده بسیج مرکز مقاومت بنیاد شهید و امور ایثارگران خلق حماسه، انتقال پیام و سوگواری را مهم‌ترین عناصر واقعه‌ی کربلا دانست و گفت: اوج و تجلی مهم‌ترین عناصر قیام کربلا را رزمندگان غیور ما در دفاع مقدس خلق کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ،  سرهنگ فریبرز خزایی فرمانده بسیج مرکز مقاومت بنیاد شهید و امور ایثارگران ظهر امروز 15 مهرماه هم‌زمان با نماز ظهر در جمع کارکنان و بسیجیان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران، بزرگداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت ایام عزاداری ماه محرم، خلق حماسه، انتقال پیام و سوگواری را مهم‌ترین عناصر واقعه‌ی کربلا دانست و گفت: اوج و تجلی مهم‌ترین عناصر قیام کربلا را رزمندگان غیور ما در دفاع مقدس خلق کردند.

مهم‌ترین عناصر قیام کربلا را رزمندگان ما در دفاع مقدس خلق کردند
وی در ادامه با اشاره به خلق حماسه به‌عنوان مهم‌ترین عنصر کربلا گفت: وقتی از حماسه سخن میگوییم یعنی علاوه بر پیام سوگواری نیز در آن نهفته است.


خزایی افزود: امام حسین علیه‌السلام با نفس قدسی و تاثیرگزاری خود افرادی مانند زهیر و حر را متحول و روانه‌ی میدان مبارزه‌ی حق علیه باطل کرد تا در مقابل دشمن باعزت و سرافرازی ایستادگی کرده و از دین خود دفاع کنند، این یعنی روح حماسه که هم‌اکنون باگذشت قریب به 1400 سال زمانی که می‌خواهیم مظاهر حماسه را نام ببریم شهدای کربلا را مثال می‌زنیم.


فرمانده بسیج مرکز مقاومت بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با اشاره به انتقال پیام به‌عنوان دومین عنصر مؤثر در واقعه‌ی کربلا تصریح کرد: حادثه‌ی کربلا پر از پیام‌ها و درس‌های مهم و تاثیرگزار است، این پیام‌ها در اوج مظلومیت و سختی با رفتارهای امام سجاد علیه‌السلام و حضرت زینب سلام‌الله علیها در کوفه، مدینه و شام تجلی پیداکرده است، پیام استقامت و اینکه برای احقاق حق حاضریم بهترین هستی خود را فدا کنیم نا زیر بار ذلت نرویم، این خود علاوه بر بیان پیام روضه و سوگواری نیز هست.


خزایی در ادامه بابیان اینکه این سه عنصر به هم تنیده شده سبب شد تا ما در دفاع مقدس به افتخارات زیادی دست پیدا کنیم گفت: شجاعت، نداشتن بمبست و در قید دنیا نبودن و تکلیف مداری ازجمله ویژگی‌هایی است که امام راحل با تأسی از قیام کربلا در دل رزمندگان و خانواده‌های آنان زنده کرد.


وی افزود: والدین معظم شهدا زمانی که خبر شهادت فرزندان عزیز خود را می‌شنیدند، سرخود را بالاگرفته و به قربانی که درراه خدا هدیه کرده‌اند افتخار می‌کردند این یعنی پیام حضرت زینب سلام‌الله علیها یعنی «ما رایت الا جمیلا».


فرمانده بسیج مرکز مقاومت بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با تأکید بر اینکه انس با شهدا و ادامه راه آنان نقش مؤثری در خدمت به جامعه‌ی ایثارگری دارد خاطرنشان ساخت: توفیق خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران فرصتی مغتنم و مایه‌ی برکت زندگی است، باید قدردان این نعمت باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید