۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:57
کد خبر : 9071862
۱۱:۵۲

۱۳۹۷/۰۸/۰۵
مدیر آب و فاضلاب روستایی مراغه:

افزایش سه برابری سرقت آب روستا‌ها برای کشاورزی در مراغه

مدیر آب و فاضلاب روستایی مراغه گفت: سرقت آب آشامیدنی روستا‌های مراغه برای استفاده آن در کشاورزی سه برابر شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، بذرافشان در گفتگو با خبرنگاران مدیر آب و فاضلاب روستایی مراغه گفت: از ابتدای سال ۳۰۰ مورد برداشت غیرمجاز آب از شبکه‌های آب آشامیدنی روستایی کشف و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

وی افزود: این آب به‌صورت غیرقانونی از شبکه‌های اصلی برداشت و برای آبیاری باغات، صیفی‌جات و در برخی موارد برای واحد‌های صنعتی استفاده می‌شود.

بذرافشان گفت: برداشت غیرقانونی آب و فرسوده بودن شبکه در برخی روستا‌ها موجب هدررفت ۴۰ درصدی آب تولید شده برای روستا‌ها شده است.

وی با بیان اینکه سالانه ۳.۵ میلیون مترمکعب آب شرب بهداشتی برای روستا‌ها در مراغه تولید می‌شود، افزود: تابستان گذشته به خاطر کمبود، آب ۱۰ روستا از طریق تانکر تامین شد.

مدیر آب و فاضلاب روستایی مراغه با اشاره به طرح‌های توسعه شبکه آب روستایی گفت: امسال نیز ۱۴ روستا به این شبکه متصل می‌شوند.

هم اکنون شاخص بهره‌مندی روستا‌های مراغه از آب شرب بهداشتی ۸۸.۳۵ درصد است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید