۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
15:25
کد خبر : 9071888
۱۳:۱۲

۱۳۹۷/۰۸/۰۵
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه صاحب الامر (عج)خبر داد:

پیوند مسجد، مدرسه، خانواده با طرح شهید بهنام محمدی

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه صاحب الامر(عج) گفت: بیش از ۳۵ برنامه در طول سال توسط سازمان بسیج دانش آموزی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قزوین، رضا ابراهیمی مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه صاحب الامر (عج) صبح امروز درنشست خبری و مطبوعاتی که در سالن کنفرانس مجتمع شهید آوینی برگزار شد در خصوص هفته دانش آموزی گفت: هفته بسیج دانش آموز به دلیل تقارن با اربعین و شهادت شهید محمد حسین فهمیده از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.و هر روز باشعار مخصوص برگزار می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: روز ۷ آبان ماه با عنوان دانش آموز بسیجی اخلاق و پایداری2-دانش آموز بسیجی خلاقیت و نوآوری۳-دانش آموز بسیجی بصیرت و ولایتمداری4-دانش آموز بسیجی انتظار و عدالت خواهی5-دانش آموز بسیجی شجاعت و آرمانخواهی6-دانش آموز بسیجی مقاومت و استکبار ستیزی در این روز برنامه های مختلفی برگزار می شود از جمله طرح بهنام محمدی که در مدت ۶سال در دستور کار قرار خواهد.

ابراهیمی افزود: طرح بهنام محمدی در تهران اجرا و خروجی موفقی داشته که اکنون به سراسر کشور ابلاغ شده و در قزوین برای سال اول برگزار خواهد شد.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف ضمن تاکید بر گرامی داشت یاد و خاطره شهدا گفت: بیش از ۱۵ برنامه در هفته دانش آموز برگزار و عمده اهداف این برنامه ها تربیتی فرهنگی و آمادگی همه جانبه برای دفاع از انقلاب می باشد. لذا در سال ۹۷ بیش از ۵۰۰۰نفر دانش آموز دختر و پسر به مناطق جنگی راهیان نور در جنوب و غرب اعزام خواهیم داشت و مرحله اول به استان کرمانشاه به پایان رسیده که مرحله دوم از ۱۲مهرماه به بعد اعزام به جنوب خواهیم داشت.

 

1002/پ20/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید