۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:19
کد خبر : 9072053
۰۸:۱۰

۱۳۹۷/۰۸/۰۶

باحضور پرشور و شعارهای استکبار ستیز در ۱۳آبان پاسخ ریس جمهور نا اهل امریکا را می دهیم .

برگزاری جلسه برنامه ریزی راهپیمایی ۱۳آبان باحضور فرماندار وفرماندهی سپاه ناحیه اسلام آباد و مسئولین شهرستان

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج از اسلام آباد غرب:فرماندار اسلام آبادغرب در جلسه برنامه ریزی راهپیمایی ۱۳آبان گفت: باحضور پرشور و شعارهای استکبار ستیز در ۱۳آبان پاسخ ریس جمهور نا اهل امریکا را می دهیم.
در این جلسه دکتر کریمی فرماندار اسلام‌آباد غرب عنوان کرد: روز ۱۳آبان امسال برای ما مهمتر از سالهای قبل است و باحضور چشمگیر و پرشور این جنگ روانی که ریس جمهور نا اهل امریکا با عنوان آغاز تحریمها عنوان کرده را با شعارهای استکبار ستیز خود پاسخ خواهیم داد.
فرماندارشهرستان گفت: امروز انسجام ملی ما عامل موضع گیری آمریکاست وروز ۱۳آبان اعلام همبستگی آحاد مختلف مردم ایران و مبارزه با استکبار جهانی است .
در این جلسه برنامه ریزی لازم برای برگزاری باشکوه مراسم ۱۳آبان تدوین و وظایف همه دستگاهها اعلام شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید