به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شاتانیوز، رییس سازمان صنعت،معدن وتجارت یزد افزود: هم اکنون به طور میانگین ، هفته ای پنج تا 11تن گوشت گرم وارداتی در سطح استان توزیع می شود که مورد استقبال خوبی قرار گرفته است.
وی با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته درباره لاستیک تصریح کرد: در این بخش با همکاری استانداری ، تعزیرات و اداره کل راهداری تلاش شده تا علاوه بر توزیع مناسب لاستیک های سنگین ، یک سایت برای توزیع لاستیک سبک هم طراحی شود.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت یزد گفت: در بحث نان و نان فانتزی هم پیش بینی قیمت مناسب با حضور اتحادیه انجام شده و با متخلفان بیش از این قیمت برخورد جدی خواهد شد.
علی زینی وند معاون استاندار یزد نبز در کارگروه تنظیم بازار استان گفت: با وجودی که فعالیت های زیادی در این کارگروه انجام شده ولی باید تلاش ها بیشتر شود.
وی با تأکید بر لزوم افزایش نظارت بر قیمت ها درباره وضعیت هزینه های نان افزود: چند سالی است که قیمت این کالا افزایش نداشته با این حال حداقل را با نظر کارشناسی داشته ایم که قطعی و واقعی است.
در این جلسه گزارشی از وضعیت بازار برخی محصولات همچون شیر ، گوشت قرمز ، لاستیک ، نان و نهاده های دامی توسط دستگاههای مرتبط ارائه شد.